torstai 23. tammikuuta 2014

LG julkaisee 4.4 KitKat päivityksiä, jättää monia malleja ulkopuolelle

LG Optimus 4X HD ei saa päivitystäLG:n kerrotaan julkaisevan 4.4 Android päivityksen yhtiön puhelimiin, jättää kuitenkin monia suosittuja luureja rannalle vikisemään.

Esimerkiksi LG Optimus 4X HD (P880) jätetään nykyiseen versioonsa eikä se tule saamaan 4.4 päivitystä vaikka sen kuviteltiin olevan tuettujen listalla. Myöskin ensimmäinen F-sarjan Optimus eli F5 näyttää jäävän päivitysten ulkopuolelle, myöskin 3D-kuvia ja videoita ottavat Optimus 3D -luurit on jätetty uusimman version ulkopuolelle.

LG julkaisee päivityksen kuitenkin Nexus 4 sekä G2 luuriinsa, alla mainittuna kaikki tiedossa olevat LG luurit jotka tulevat saamaan Android 4.4 KitKat päivityksen:

LG Optimus F3, LG Optimus F6, LG G Pro Lite, LG Optimus F7, LG Optimus L9 II, LG Optimus Vu II, G2, Nexus 4.

Tableteista päivityksen saa ainakin LG G Pad 8.3.

Epävarmaa on kuitenkin vielä seuraavien laitteiden kanssa: LG Optimus G, G Pro ja Vu, suurella todennäköisyydellä LG ei julkaise näille päivitystä, tai jos julkaiseekin niin hyvin paljon myöhässä.

LG:n luurien suhteen ylipäänsäkin paras tapa pysyä Androidin kehityksessä mukana on asentaa niihin jokin kolmannen osapuolen Android versio kuten vaikkapa CM. LG kun on äärimmäisen hidas päivittämään puhelimiaan.

LÄHDE: GSM Arena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"