maanantai 3. helmikuuta 2014

Varoitus: Varo Soneran liittymämyyjiä

Sonera on virallisesti aloittanut “rahastus”liittymänsä myynnin kuluttajille Suomessa.

Virallisesti rahastusliittymä tunnetaan nimellä Sonera Yhdessä -liittymänä, se yhdistää perheen kaikki liittymät yhden liittymäpaketin sisään ja samalla tuo myös liittymäpaketin datakäytölle yhteisen siirtorajan.

Pakettiin kuuluu 500 megatavua siirtoa kuukaudessa Soneran 4G-verkossa täydellä nopeudella ja se lasketaan kaikista liittymistä jotka Yhdessä-pakettiin on liitetty, ja jotta nettiyhteyttä voidaan liitetyssä liittymässä käyttää, maksaa se vielä erikseen 1,90€ kuukaudessa jokaiselta liittymältä jolla dataan halutaan päästä kiinni.

Jos asiakas katsoo että 500 megatavua ei riitä kattamaan perheen kokonaista mobiilidatan käyttöä, voi sopimukseen hankkia aina 20 gigatavuun asti datasiirtoa tämä tietenkin maksaa jälleen lisää niin että kustannukset voivat nousta jopa 30€/kk yksistään datasiirrosta.

Yhdessä-paketissa on tosin yksi hyöty kaikilla liittymillä jotka siihen on liitetty voidaan soittaa ja tekstata rajaton määrä. Myös multimedia-viestit kuuluvat rajattomuuden piiriin, mutta kuitenkin niin että jokaisesta liittymästä on maksettava kiinteä kuukausimaksu:

Ensimmäinen Sonera Yhdessä-paketin liittymä maksaa 25€/kk ja jokainen siihen liitetty uusi numero taas 10€/kk päälle, tähän vielä netit ja muut kustannukset mukaan niin saadaan Soneraa miellyttävä kokonaishinta aikaiseksi.

Alla Soneran itsensä esittelemä esimerkkihinnasto:

Soneran "edullinen" liittymä

Teitä on nyt varoitettu, tätä varoitusta kannattaa myös jakaa eteenpäin.

LÄHDE: Sonera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"