maanantai 14. huhtikuuta 2014

Metro - Näytä mitä kaupungilla tapahtuu!

Metro on pääkaupunkiseudun paikallislehti joka on myös verkossa hyvin paikallinen ja lukijaansa lähellä oleva uutispalvelu. Nyt metro.fi -palvelun uudistuksen myötä palvelu haluaa tuoda lukijoiden oman sisällön entistä näkyvämpään rooliin.

Jo aikaisemminkin Metroon on voinut lähettää kuvia sekä videoita kuka vain tapahtumista joissa on kamera sattunut olemaan oikeaan aikaan mukana.

Sivuston uudistuksen myötä lukijoiden itsensä lähettämät kuvat ja videot tulee osaksi päivittäistä uutisvirtaa ja näkyvät ammattitoimittajien juttujen seassa.

Klikkaa alla olevaa esimerkkivideota niin pääset Metron lukijoiden videosivustolle katsomaan käyttäjien itsensä kuvaamia videoita erilaisista tapahtumista pääkaupunkiseudulla, kuten esimerkiksi vaikkapa 9.4 kuvattua Stockmannin hullujen päivien avajaisia.

Metro kannustaa todelliseen kansalaisjournalismiin jopa 200 euron rahapalkinnolla.

Metro palkitsee kampanjan aikana viisi parasta videota 200 euron palkinnolla. Kampanja on voimassa 20.04.2014 saakka ja siitä voi lukea lisää täältä. Jotta palkinto osuisi juuri sinuun niin pidä kamera lähettyvilläsi jatkuvasti sillä mitä vain voi tapahtua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"