maanantai 7. huhtikuuta 2014

Twitter osti Androidin lukitusruutusovelluksen

Twitter on ostanut pienen yrityksen joka tunnetaan sen Cover -nimisestä lukitusruudustaan. Lähteekö Twitter Facebookin tavoin kehittämään laajoja Android sovelluksia?

Cover lukitusruutu on paikan mukaan muuttuva dynaaminen lukitusruutu jonka avulla esimerkiksi työpaikalla usein tarvittavat sovellukset saa automaattisesti puhelimen lukitusruudulle ja sitä kautta nopeasti käytettäväksi, ohjelma tunnistaa eri paikat WLAN-tukiasemien perusteella.

Cover oppii myös tuntemaan käyttäjän toimintamalleja ja tuo eniten käytetyt ohjelmat suoraan lukitusruudulle, ruudun sovelluksia toki voi myös lisätä itse lisää. Lukitusruutu tuo myös mahdollisuuden kurkata avoinna olevaa sovellusta niin että lukitusruudusta ei tarvitse poistua kokonaan.

Esittelyvideo Coverista:

(c) 2014 Cover

Sovelluksen idea on nimenomaisesti eri softat puhelimessa joten on vaikea keksiä miksi Twitter on ostanut ohjelman?

Facebook julkaisi aikanaan Facebook Homen joka myös sisältää vaihtoehtoisen lukitusruudun Androidille, olisiko Twitter haluamassa tehdän samaa?

Kauppahintaa ei ole julkistettu:

Twitter ei ole vielä tehnyt asiasta virallista tiedotetta mutta Coverin blogista löytyy ilmoitus jossa kauppa todetaan. Yrityskaupan hintaa tai sitä mihin tarkoituksiin Coverin tiimiä Twitterissä tarvitaan, ei kuitenkaan kerrottu. Ylläpitäjät kuitenkin mainitsevat että Coverin lukitusruutusovellus tulee pysymään toistaiseksi Googlen Android sovelluskaupassa eli Google Playssa. Mikäli ohjelma tullaan poistamaan, tulee ylläpitäjät ilmoittamaan siitä blogissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"