keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kaareva OLED-TV LG:ltä: Tässä on LG 55EA980W

LG CURVED OLED TV(55EA9800)LG Esitteli Las Vegasin CES-messuilla tammikuussa uuden kaarevan 77” television joka oli maailmassa ensimmäinen kaareva OLED-teknologian televisio.

Nyt samasta mallista on luotu myös 55 tuumainen FullHD-versio joka on tullut myös alkuvuodesta Suomen markkinoille, kyseinen televisio kantaa mallinimeä 55EA980W johon nyt tutustumme.

Edulliseksi tätä televisiota ei toki voi mainostaa sillä se lähtee noin 3 000 - 5 000 euron väliltä kaupan hyllyltä mukaan mutta rahalle saa vastinetta erinomaisen kuvanlaadun ja näyttävän ulkoisen olemuksen myötä aivan tarpeeksi, eikä sovi myöskään unohtaa kattavia ominaisuuksia joiden ansiosta televisio muuttuu äkkiä myös monipuoliseksi viihdekeskukseksi.

Katsomalla alla olevan videon saat enemmän tietoa tästä LG:n näyttävästä uutukaisesta, klikkaamalla videota sen pyöriessä.

Televisio on todella näyttävän näköinen:

LG CURVED OLED TV(55EA9800) sivulta kuvattunaUusi televisio on OLED-teknologiansa ansiosta hyvin ohut kuten vasemmalla olevasta kuvasta selviää. Television alapuolella on jalusta jonka LG on nimennyt Crystal Standiksi, se seuraa paneelin muotoilua päädystä päätyyn ja on läpinäkyvä, läpinäkyvyydellä LG on halunnut luoda illuusion leijuvasta paneelista.

Crystal Standiin on kummallekin reunalle asetettu pienet läpinäkyvät kaiuttimet joissa on hyvin ohut keraaminen kalvo. LG mainitsee että kaiuttimet on viritetty korkeammille taajuuksille tarjoten siten kirkkaan ja tyylikkään äänen, luvaten samalla paremman äänen kuin tavallinen televisio.

Pelaajille iloa todella nopeasta vasteajasta:

55EA980W tarjoaa yli sata kertaa nopeamman nopeamman vasteajan kuin perinteinen LED-televisio, tämä mahdollistaa sen että näytettävän kuvan nopeatempoiset liikkeet eivät aiheuta ruudulle niin sanottuja haamukuvia joita on saattanut varsinkin toiminta elokuvissa sekä peleissä nähdä vanhemmilla paneeleilla.

3D myös tässä televisiossa normi:

LG uskoo 3D-elokuviin sekä pelielämyksiin edelleen ja on sisällyttänyt 3D-katselun myös 55EA980W televisioon kuten myös perinteiset SmartTV-toiminnot joita voi ohjata mukana tulevalla Magic Remotella kätevästi, vaikkapa äänikomennoin. 3D-katselu vaatii kuitenkin erilliset 3D-lasit jotka toimitetaan television mukana, niitä voi hankkia myös erikseen lisää.

Mikä Magic Remote?:

Magic Remote on LG:n uudenlainen kaukosäädin joka muistuttaa Nintendo Wiin hallintaan ja pelailuun käytettyä peliohjainta, näytölle ilmestyy kursori jota ohjataan Magic Remoten liiketunnistimella ilmasta käsin, kaukosäädin tukee myös useaa eri laitetta jotka on liitetty televisioon, lähinnä kuitenkin LG:n omia laitteita kuten vaikkapa kotiteatteria. Televisiota voi ohjata myös iOS- sekä Android laitteista käsin omalla erikseen ladattavalla ohjelmalla.

Mikä OLED-TV?

OLED on näyttötekniikka joka tuottaa valoa näytölle kun se saa sähkökosketuksen ilman erillistä taustavaloa, OLED on erinomainen vaihtoehto koska se pystyy tuomaan perinteisiä LCD ja LED-näyttöjä paremman kontrastin sekä mustan tason tarjoten näin paremman kuvanlaadun, eikä sovi myöskään unohtaa että varsinkin 55EA9800 -sarjan televisioissa katselukulmat ovat yhtenäiset joten enää kuvanlaatu ei heikkene mikäli ruutua katsoo sivulta.

Kestävyys varmistettu kattavilla testeillä:

Uutta tekniikkaa on testattu satoja tunteja jonka ansiosta on voitu varmistaa että uusi tekniikka sopii nykyisellään jo kuluttajamarkkinoille, aikaisemmin OLED-näytöt ovat pystyneet tarjoamaan vain 5 000 käyttötunnin toimintavarmuuden kun taas nykyaikaisemmat OLEDit kestävät jopa 30 000 tuntia.

Television tekniset tiedot:

Paneeli: 55" 1920 x 1080 (FUllHD) OLED 3D (Lasit), DualPlay, 2D/3D muunnos, Real Cinema 24p
Ääni: 2.0 10W
Prosessori: 1.25GHz Tuplaydin prosessori.
Ohjelmisto: Smart TV, Verkkoselain, Skype, 3D-maailma, Second Screen.
Smart Share: Media Link, DLNA, MHL, Miracast, NFC, WiDi, Simplelink, LG Cloud
Verkko: WLAN B/N
Liitännät: PCMCIA (CI+), HDMI 1.4 4kpl, USB 2.0 2kpl, USB 3.0 1 kpl, Composite In -tulo (CVBS + ääni), SCART, Component In -tulo (Y,Pb,Pr + ääni), Digital Audio Out -lähtö (optinen), PC Audio -tulo.
Antenni: DVB-T2, DVB-C, DVB-S2
Koko: Jalustalla - 1227*798.5*192
Paino: Jalustalla - 17.2 KG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"