perjantai 31. lokakuuta 2014

Instagramiin videomainoksia

Nykyisin Facebookin omistuksessa oleva pikakuvapalvelu Instagram laajentaa mainosviestintäänsä lisäämällä käyttäjien kuvavirtaan videomainoksia.

Instagramissa on jo nähty kuvapohjaisia mainoksia mutta videot ovat uusi tuttavuus, eikä kuitenkaan ehkä kaikista mieluisin sillä videot käynnistyvät automaattisesti mutta mitä ilmeisemmin ilman ääntä.

Videomainoksissa Instagram on hyvin tarkka siitä minkälaisia mainoksia palveluun päästetään. Jokainen mainos analysoidaan tarkasti ennen julkaisemista ja ne on tehty siten että ne soveltuvat Instagramiin, eli niissä mahdollisesti käytetään kuvapalvelun tarjoamia efektejä jolloin ne sopivat paremmin käyttäjien kuvavirtaan eikä ne hyppää räikeästi käyttäjän silmille.

Mainokset tosin saattavat olla samoja sisällöltään mitä käyttäjät näkevät esimerkiksi Youtubessa tai muualla verkossa.

Instagram ei myöskään niin sanotusti floodaa mainoksia ihan kaikille vaan ne näkyvät käyttäjille, iän, sukupuolen ja maakohtaisten asetusten mukaan.

Adweekin jutussa esitellään myös muutama Instagramissa pyörivää videomainosta ja käsitellään Instagramin mainospäivitystä mainostajien näkökulmasta.

LÄHDE: Slashgear

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"