maanantai 24. marraskuuta 2014

Pelivinkki: Assassin’s Creed Unity

Assassin’s Creed Unity tuo pelaajat takaisin kaupunkiin jossa tyylitellyt taistelukohtaukset pääsevät todella oikeuksiinsa.

Assassin’s Creed Unity on pelisarjan seitsemäs osa ja jatkaa siellä missä moni pelaaja on toivonutkin, eli vanhoissa tyylikkäästi mallinnetuissa kaupungeissa.

Unityssa vastaan tulee sarjan alkusarjoista tutut temppeliritarit mutta maa jossa toimitaan on tällä kertaa mielenkiintoinen Vallankumouksen kourissa taisteleva Ranska ja Kaupunkina Ranska. Unity muistuttaa niin pelisarjan veteraanipelaajia kuten myös uusia pelisarjan ystäviä siitä kuinka kaikki alkoi, tosin ilman että muihin pelihahmoihin sen enempää puututtaisiin. Nyt pelataan hahmona nimeltä Arno Dorian ja keskitytään hänen seikkailuihin.

Ranska on todella valtava ja grafiikka on kaunista katseltavaa, peliin on mallinnettu monia nähtävyyksiä joita voi käydä ihailemassa, pelissä voi myös liikkua valtavassa kaupungissa hyvin vapaasti.

Alla kuvia pelistä, tai itse asiassa siihen saatavasta DLC:stä Dead Kingsistä, josta löytyy lisää pelattavaa kahdeksaksi tunniksi.

Klikkaa kuvaa suuremmaksiKlikkaa kuvaa suuremmaksi

Teknisiä ongelmia yritetään korjata:

Unitya on tosin haukuttu jo rikkinäiseksi peliksi, monia ongelmia on toki korjattu mutta useampi ongelma näyttää sitä vaivaavaan, pelin kehittäjä ja julkaisija Ubisoft paikkailee peliä parhaansa mukaan ja päivityksiä pelille tippuu, joten on hyvä muistaa hakea päivitykset myös tähän peliin ennen kuin peliä edes käynnistää.

Peli on saatavilla: Windowsin lisäksi Playstation 4:lle sekä Xbox One pelikonsoleille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"