torstai 18. joulukuuta 2014

IT Paukun joululoma alkoi nyt!

Hyvää ja rauhaisaa joulua kaikille!

IT Paukku vaipuu muutamaksi viikoksi joululomalle ja palaa uutisten pariin jälleen 5.1.2015.

Kiitos tästä vuodesta yhteistyökumppaneille, sponsoreille ja teille jotka olette sivustoa jakaneet sosiaalisessa mediassa, siitä on ollut valtava apu!

Suurin kiitos kuitenkin tästä vuodesta menee luonnollisesti lukijoille joille tätä sivustoa tehdään ja päivitetään.

Mitä ensi vuosi tuo tulleessaan?

Lukijoiden käyttäytyminen määrää suunnan:

IT Paukun yksi, voisi sanoa tärkein missio on aina ollut tuoda esiin juttuja jotka eivät välttämättä niin sanottuihin valtamedian julkaisuihin pääse ja mielestäni IT Paukku on onnistunut tässä tänä vuonna melko hyvin.

Lukijat ovat kuitenkin se jolle juttuja tehdään ja heiltä on noussut esiin selkeä trendi, IT Paukun kiinnostavimmat jutut ovat edelleen, vuodesta toiseen erilaisiin laitteisiin keskittyvät uutiset, kuten uusien laitteiden julkaisuista kertovat jutut.

Laitteet toki kiinnostavat myös meitä mutta IT Paukun pointti ei koskaan ole ollut olla yleinen tuotekatalogi, niistä huolehtivat edelleen valtamedian julkaisut.

Tulemme kuitenkin julkaisemaan enemmän juttuja laitteista ensi vuoden aikana, kuitenkin sillä erotuksella että emme ihan jokaisesta mallista tule juttuja tekemään ja kuten perinteisemmissä uutisissa myös laitepuolella keskitytään enemmän erikoisempiin laitteisiin.

Tarkoitus olisi myös kehittää videosisältöä IT Paukkuun mutta siitä ei vielä ole mitään selkeää aikataulua.

Kiitän vielä kaikkia tänä vuonna mukana olleita!

Janne Granström / Toimitusvastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"