maanantai 26. tammikuuta 2015

Älytelevisiosi Youtube-sovellus saattaa lakata toimimasta

Google on ilmoittanut laitevalmistajille että yhtiö keskittyy jatkossa virallisen Youtube TV-sovelluksen kehitykseen ja lakkauttaa huhtikuussa tuen monilta vanhoilta Youtube-sovelluksilta joita on esiasennettu televisioiden ja muiden medialaitteiden ohjelmistoihin.

Google lakkauttaa tuen vanhoille sovelluksille 20.04.2015 lähtien.

Google uskoo että osasta älytelevisioita jotka on valmistettu ennen vuotta 2013, voi niiden Youtube sovellus lakata toimimasta huhtikuun jälkeen. Tällöin yhtiö suosittelee käyttämään televisioissa mahdollisesti olevaa verkkoselainta ja yrittävän käyttää palvelua sitä kautta.

Kaikki valmistajat eivät ole päivittämässä TV-sovelluksiaan, esimerkiksi Sony ilmoitti että ilmoitus koskee joitakin heidän valmistamiaan televisioita sekä video- ja äänilaitteita joissa vanha Youtube-sovellus on esiasennettu joten sovelluspäivitystä näihin malleihin tuskin ainakaan virallista tietä koskaan saadaan.

Kuinka sitten saa selville toimiiko oman laitteesi Youtube huhtikuun jälkeen. Mikäli Youtube sovelluksen kuvakkeella on tumma tausta, ei sovellus toimi enää jatkossa, mikäli taas tausta on valkoinen tuen pitäisi jatkua. Tieto on kuitenkin Sonyn tiedotteesta napattu tarkistusvinkki, eikä se välttämättä toimi muiden laitevalmistajien laitteiden kanssa.

Sonyn tiedotteesta napattu vinkki

LÄHDE: Sonyn tiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"