perjantai 9. tammikuuta 2015

Paperiasiakirja vihdoin helposti Evernoteen

Evernote on julkaissut Scannable -sovelluksen iOS:lle jonka ansiosta paperiset asiakirjat voi siirtää  puhelimen kameran avulla Evernoteen ja muihin sovelluksiin helposti ja nopeasti.

Muun muassa Google on tehnyt sovelluksen sen Drive pilvipalveluun joka tekee saman, eli joka muuttaa puhelimen tai tabletin kameran monipuoliseksi asiakirjaskanneriksi. Evernote käyttäjät ovat joutuneet turvautumaan kolmannen osapuolen sovelluksiin jotta saisivat saman edun, ei enää.

Ei vinoja skannauksia:

Scannable sovellus tunnistaa kuvattavan asiakirjan siten että kuvaan ei tule mitään ylimääräistä, se myös osaa suoristaa kuvan mikäli kuvattava paperi sattuu olemaan vinossa alustallaan.

Scannable tunnistaa niin perinteiset asiakirjat kuin myös kuitit sekä käyntikortit.

Kun kuva on otettu ja hyväksytty on se mahdollista tallentaa Evernoteen tai jakaa muihin sovelluksiin ja niiden kautta eri verkostoihin.

Näyttäviä käyntikortteja automaattisesti:

Käyntikortit sovellus tunnistaa ja lukee siten että ne muuntuvat monipuolisiksi yhteystietokorteiksi Evernotessa, sovellus etsii käyntikorteista tunnistettavia tietoja kuten sähköpostin ja vertailee niitä LinkedInistä löytyviin profiileihin, jos yhteys löytyy hakee ohjelma palvelusta valokuvat ja loputkin kontaktitiedot luomaansa yhteystietoon.

Luotu yhteystietokortti on mahdollista tallentaa myös puhelimen yhteystietoihin.

Scannable toimii itsenäisesti:

Sovellus on ainakin toistaiseksi erillinen sovellus Evernoten pääsovelluksesta ja se on vasta beta-asteella, voi olla että jossakin vaiheessa sovelluksen toiminnot sisäistetään suoraan Evernoteen.

Sovelluksen esittelyvideo:

(c) 2015 Evernote

Saatavuus:

Scannable on saatavilla heti Applen App Storesta ja se toimii sellaisenaan niin Applen iPadilla kuin myös iPhonella. Sovellus on täysin ilmainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"