keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Toshiba tuo NFC-ominaisuuden muistikorttiin

Toshiban 32GB SDHC-muistikortti NFC:lläToshiba on lisännyt sen muistikortteihin NFC-tiedonsiirto-ominaisuuden. Kortin avulla muistikortilla olevien kuvien selailu onnistuu NFC-tekniikkaa hyödyntämällä.

Toshiban NFC-tuettuihin SDHC-muistikortteihin saa nyt yhteyden hyödyntämällä kortin omaa sisäänrakennettua NFC:tä.

Yhteys kortille luodaan Toshiban Memory Card Preview -sovelluksen avulla joka kertoo puhelimelle muistikortin käytettävissä olevan tallennustilan määrän sekä tarjoaa kortille tallennetuista kuvista pikkukuvat selausta varten.

NFC-ominaisuuden omaava puhelin asetetaan esimerkiksi kameran lähettyville jossa NFC-muistikortti on ja käynnistetään ohjelma.

WLAN-tukiasema suoraan muistikortissa:

Toshiba Flashair W-03 SDHCNFC:tä hyödyntämällä kuvia ei pysty siirtämään vielä mutta Toshiballa on myös uusi FlashAir III -muistikortti jossa yhteydestä huolehtii oma WLAN-radiopiiri, FlashAir III luo nimittäin oman WLAN-tukiaseman johon otetaan erityisellä sovelluksella yhteyttä, joko Android, iOS -mobiililaitteilla tai tietokoneella.

Langaton tiedonsiirto suoraan muistikortilla helpottaa kuvien sekä videoiden siirtoa huomattavasti koska korttia ei tarvitse enää erikseen siirtää laitteesta toiseen.

Hinta & Saatavuus:

Halpaa lystiä uudet kortit eivät vielä ole. FlashAir III korttien hinnat ovat seuraavat: 16GB = 78 euroa, 32GB = 88 euroa. NFC-korttien hintoja ei ole julkaistu. Kortit tulevat markkinoille maaliskuun loppuun mennessä.

LÄHDE: Gizmag

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"