tiistai 19. toukokuuta 2015

Facebook Messengeriin pelikutsuja

Facebook MessengerFacebook on kehittänyt sen pikaviestisovellus Messengeriä hyvin pitkälle ja kutsuu sitä nykyisin alustaksi jonka päälle voi rakentaa sovelluksia ja palveluita. Nyt on väläytelty mahdollisuutta luoda Messengeriin pelejä sekä tuoda pelikutsut pikaviesteihin.

Messengeriin on voinut jo nyt liittää erilaisia Facebook sovelluksia jotka tehostavat Messengeriä erilaisilla toiminnoilla kuten vaikkapa GIF-kuvien esittämisellä. Sovelluskehittäjät ovat kuitenkin huolissaan siitä ettei käyttäjät näytä löytävän sovelluksia käyttöönsä (niin koska me keskustelemme, emme leiki Messengerissä).

Jokaisella Facebookin käyttäjällä on varmasti mielipide aina niin ihanista pelikutsuista jotka huutelevat kesken työpäivän puhelimessa ja jotka häiritsevät Facebookin työpöytäkäyttöä.

Facebookia kuitenkin kiinnostaa kehittää Messenger alustaa laajemmalle ja tuoda pelit ja pelikutsut siihen suoraan, siten ettei pelit enää kävisi välttämättä Facebookin puolella vaan kutsut/"haasteet" lähetettäisiin suoraan keskusteluun, jotta niistä tulisi entistä henkilökohtaisempia ja taatusti entistä häiritsevämpiä kuin koskaan aikaisemmin.

Mitään tarkkoja tietoja mahdollisesta päivityksestä ei ole vielä kerrottu ja Facebook on vasta käymässä keskusteluita muutamien pelikehittäjien kanssa, varmaankin siitä kuinka tämä loistoidea olisi parasta toteuttaa.

Messenger on tällä hetkellä käytettävissä mobiilissa ja verkkoselaimella, toistaiseksi vielä melko käytettävässä muodossa.

LÄHDE: The Information

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"