maanantai 17. elokuuta 2015

Samsungin erikoinen kännykotelo näppäimistöllä

Samsung Keyboard CoverViime viikolla Samsung julkaisi uuden Noten sekä S6 Edgen mutta samalla julkaistiin myös mielenkiintoinen suojakuori kyseisille laitteille, suojakuoresta tekee erikoisen se että etupuolella on fyysinen näppäimistö.

Suojakuori tunnetaan yksinkertaisesti nimellä: Samsung Keyboard cover.

Kotelo toimii suojakuorena lähinnä puhelinten takaosalle, joka on Edge+ puhelimessa lasia, vaikka lasi onkin vahvistettua Gorilla Glassia, sen mielellään peittelee naarmuilta ja muilta kolhuilta suojaan.

Samsung tarjoaa tähän erikoisen ratkaisun jossa todellakin näytön päälle asetetaan fyysinen näppäimistö, puhelin tunnistaa kyseessä olevan Keyboard Coverin ja pienentää näytön resoluutiota näppäimistön verran, näin mikään ei peity näppäimistön alle.

Näppäimistössä on myös perinteisten painikkeiden lisäksi valikko, koti- ja takaisin painikkeet.

Kotelo on kätevä sinällään mutta nykyisin softanäppäimistöön ollaan jo suurimmalti osin totuttu ja varsinkin "flown" kaltaiset toiminnot ovat tehneet siitä kätevämmän kuin yhdestäkään fyysisestä näppäimistöstä, joten on vaikea uskoa että Keyboard Cover tulisi olemaan mikään hitti puhelinten lisälaitetarjonnassa mutta hyvä että vaihtoehto löytyy edelleen fyysistä näppäimistöä suosiville.

Ulkoisesti näppäimistö ei näytä kovin hyvältä mutta allekirjoittaneen on vaikea sanoa sen käytöstä vielä juuri mitään, hintaa näppäimistösuojalle tulee noin 80 dollaria eikä tiedossa ole tarkasti vielä sitä missä päin maailmaa tuote tulee tarjolle Etelä-Korean ja Yhdysvaltojen lisäksi.

Kyseinen näppäimistö on yhteensopiva Note 5:n sekä Edge Plussan kanssa.

Samsung julkaisi myös perinteisempiä koteloita uutuus puhelimilleen, joten uutuuksia ei suojaamatta tarvitse jättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"