keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Huhut: Tässäkö on Nokian uusi Android puhelin?

Huhut: Tässäkö on Nokian uusi Android puhelin?Nokian on ilmoitettu palaavan matkapuhelinbisnekseen mukaan jos yhtiö vain löytää sopivan laitevalmistajan. Nyt verkossa liikkuu kuvia puhelimesta joka kantaa Nokian nimeä, onko kyse uudesta luurista vai huijauksesta?

Kuvissa näkyy Android käyttöjärjestelmää käyttävä puhelin jonka takakuoressa näkyy olevan Nokian logo.

Onko kuvien puhelimessa sitten kyse laitevalmistajan konseptiluurista vai Nokian omista sisäisistä testilaitteista, jääkin ainakin tässä vaiheessa vielä kysymysmerkin alle.

Ensimmäinen vuodettu kuva:

Tässäkö on Nokian C1 matkapuhelin?

Ulkoisesti laite näyttää kevyen hillityltä, siistiltä ja hyvin ohuelta mahdollisesti keskisarjan älypuhelimen mallilta joka tulee olemaan ominaisuuksien ja suorituskyvyn kannalta melkoinen kompromissi.

Toinen vuodettukuva:

Vuotokuvassa mahdollisesti Nokian tuleva Androidpuhelin

Kyse kuitenkaan tuskin on lopputuotteesta sillä Nokia saa tuoda markkinoille matkapuhelimen omalla nimellään vasta ensi vuoden loppupuolella, johtuen Microsoft kaupan ehdoista.

Nokia ei siis ole itse valmistamassa puhelinta vaan viime vuonna julkaistun N1 -tablettinsa tapaan, kyse olisi sopimusvalmistajasta.

Puhelimessa väitetään olevan viiden tuuman näyttö sekä Android 5.x käyttöjärjestelmä joka olisi auttamatta vanhentunut käyttöjärjestelmäversio vuoden 2016 loppuun mennessä, kameran on taas arveltu olevan maksimissaan 8 megapikselin kennolla varustettu, tämä kaikki on kuitenkin vielä villien huhujen ja arvauksien alla.

Kuvat herättävät silti mielenkiintoa verkossa ja vanhat Nokia fanit ovat heränneet sosiaalisessa mediassa juhlistamaan Nokian paluuta matkapuhelinbisnekseen, vaikka mikään ei ole vielä varmaa.

LÄHDE: NDTV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"