maanantai 23. marraskuuta 2015

Fallout 4 saattaa rikkoa tallennuksesi, jos käytät konsolikomentoja

Fallout 4 saattaa rikkoa tallennuksesi jos käytät konsolikomentojaBethesdan viimeisin menestyspeli Fallout 4 tuli äskettäin myyntiin ja se on ollut heti menestys. Pelin PC-versiossa piilee silti ongelma joka liittyy sisäisen konsolin käyttöön.

Eräs fani kysyi Twitterissä kehittäjiltä tuleeko pelikonsoliversioon koskaan saataville PC-peleistä tuttua komentotilaa eli konsolia?

Bethesdan markkinointipäällikön Pete Hinesin vastaus kysymykseen oli varsin odotettavissa mutta lisäys PC-versioon ei ollut: "Ei, konsolin käyttö ei ole suositeltavaa PC:ssä, eikä sen kaltainen toiminto ole sallittua konsolipeleissä muutenkaan." -kuului Hinesin vastaus.

Koska vastaus herätti lisäkysymyksiä, kuten miksi ei? niin Hines jatkoi että konsolikomennot saattavat sekoittaa pelin tallennukset.

Hines ei ole kertonut mitkä komennot saattavat rikkoa tallennuksen tai ylipäänsä mitään muutakaan teknisempää tietoa väitteensä tueksi.

fallout4 konsoli (etualalla)

Käytä komentoja vastuullisesti:

Yleisenä vinkkinä kaikille konsolikomentoja tukeville peleille ja niiden pelaajille ehdotankin että mikäli esimerkiksi kuolemattomuuskoodit, rahakoodit ja muut koodit ja komennot kiinnostavat, kannattaa niiden käytölle tehdä erillinen peliprofiili tai pelitallennus, näin ei sekoita niin sanottua normaalia peliään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"