torstai 28. huhtikuuta 2016

Bitcoin saapui Steamiin

Bitcoin saapui SteamiinPelitalo Valven ylläpitämään verkkopelikauppa Steamiin on lisätty kryptovaluutta bitcoin vaihtoehtoiseksi maksuvälineeksi, uuden maksuvaihtoehdon välittäjänä toimii Bitpay.

Bitpayn tiedotteen mukaan Valve tarvitsi nopean kansainvälisen maksuvaihtoehdon kasvavien markkinoiden maihin, joissa perinteisiä luottokortteja ei välttämättä ole käytössä, näillä mailla tarkoitettiin tiedotteen mukaan lähinnä Kiinaa, Brasiliaa sekä Intiaa.

Sopimus Valven kanssa on kuitenkin maailmanlaajuinen ja bitcoinilla voi maksaa tällä hetkellä ainakin myös Suomesta käsin. Ilmeisesti kuitenkaan kaikissa 237 maasta joissa Steam toimii, ei Bitcoin vielä näy maksuvaihtoehtojen joukossa.

Bitcoinin etuna katsotaan olevan sen tarjoama tietoturva, sillä sen käyttämisen yhteydessä ei tarvitse syöttää henkilökohtaisia tietoja jotka saattaisivat joutua vääriin käsiin.

Bitpay uskoo saavuttavansa myös muita Valven kaltaisia palveluita verkossa, näitä voi olla esimerkiksi EA:n tarjoama vastaavanlainen verkkopelikauppa Origin.

LÄHDE: Softpedia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"