tiistai 19. huhtikuuta 2016

Microsoft tarjoaa Office 365 Personalia vuodeksi veloituksetta käyttöön

Microsoft tarjoaa Office 365 Personalia vuodeksi veloituksetta käyttöön
Microsoft ilmoitti marraskuussa pienentävänsä Onedrive pilvipalvelun tallennustilaa radikaalisti, aikaisemmin palveluun sai ilmaiseksi 15 gigatavua jota laskettiin viiteen gigatavuun. Microsoft ilmoitti tuolloin kuitenkin myös että tulee tarjoamaan muutoksen "uhreille" Office 365 Personal pakettia vuodeksi veloituksetta käyttöön. Office 365 sisältää edistyneiden toimistosovelluksien lisäksi Onedriveen yhden teratavun verran levytilaa.

Kaikki sai alkunsa siitä kun Office 365 tilaajat saivat käyttöönsä rajoittamattoman pilvitallennustilan, tätä etua käytettin kuitenkin Microsoftin mielestä väärin, tämä siitäkin huolimatta vaikkei tiedostoille ja niiden käytölle ollut selkeitä sääntöjä. Joka tapauksessa maksulliseen Office 365 tilaukseeen kuuluva rajoittamaton tallennustila muutettiin yhden teratavaun kokoiseksi ja ilmaislevytilan käyttöä rajattiin myös hurjasti.

Microsoft on aloittanut sähköpostikampanjan jolla se lähestyy niitä Onedrive käyttäjiä joiden tiedostojen määrä on ylittänyt 5 gigatavua ja joilla on palvelun ilmaisversio käytössä. Microsoftin lähettämässä sähköpostissa tarjotaan Office 365 Personal (yhden käyttäjän versio) vuodeksi veloituksetta käyttöön.

Microsoft tarjosi myös mahdollisuuden pitää ilmaisen 15 gigatavun mikäli osallistui ajoissa Onedriven Preview ohjelmaan, ilmainen Office 365 Personal tarjous lähetetään joka tapauksessa myös näille käyttäjille.

Office 365 tilauksesta:

Yhden vuoden Office 365 Personal tilaus on ilmainen mutta se vaatii luottokorttia tai Paypal tunnusta, sillä Microsoft olisi halukas uusimaan tilauksen ilmaisjakson päätyttyä automaattisesti, tuolloin tilaus on 69 euroa vuodesta tai seitsemän euroa kuukaudessa.

Allekirjoittaneelle merkattiin kuitenkin tuo 69 euron jatkotilaus joten uusimispäivämäärä kannattaa merkata ylös ja varmistaa ajoissa kuinka paljon Microsoft on ilmaisjakson jälkeen laskuttamassa.

Tilauksen voi toki myös perua koska vain eikä jatkotilausta ole pakko tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"