maanantai 6. kesäkuuta 2016

Sponsoroitu: Englannin huonoin jalkapallojoukkue saa tukea virtuaalimaailmasta

New Mills A.F.CEnglantilainen New Mills A.F.C on joukkue joka tunnetaan maan huonoimpana jalkapallo joukkueena, ongelma on todellinen, pelaajia morkataan työpaikoilla ja jopa pikkulapset nauravat joukkueelle.

Tähän haluttiin tehdä muutos tai ainakin yrittää sitä ja kokeiluluontoisesti joukkueelle jaettiin pukukopissa Samsungin VR-silmikot joiden sisältä löytyy Samsungin lippulaivapuhelin Galaxy S7.

Se miksi silmikot jaettiin pelaajille, ei ollut se että pelaajat olisivat sellaisenaan saaneet pelata pelinsä jatkossa virtuaalimaailmassa, vaan sen avulla pelaajiin yritettiin saada voitonmakuista fiilistä ja halua voittaa pelejä jatkossa.

Kun pelaajat asettavat silmikot päähänsä alkaa motivointipuhe isolla stadionilla, ikään kuin valmentaja pitäisi joukkueelle huippupuheen ison stadionin kentän laidassa, pelaajat innostuivat.

Joukkueessa pelaava Michael Boateng kuvaili valmentajansa VR-motivointipuhetta seuraavasti: “Muuttuminen ammattilaispelaajaksi vain viidessä minuutissa tuntui mahtavalta!”.

Selvä, New Mills on edelleen maan huonoin joukkue mutta pelaajien fiilikset pelin alkaessa ovat samat kuin isoilla areenoilla pelaavilla ammattilaisilla, ilmeisesti se on kuitenkin tärkeintä, vaikka eihän se voittokaan varmasti huonolta maistuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"