tiistai 26. heinäkuuta 2016

Cyanogen Inc ei rajoita Cyanogenmodin kehitystä

Cyanogen Inc ei rajoita Cyanogenmodin kehitystäViime aikoina on uutisoitu että Cyanogen Inc rajoittaisi Cyanogenmod Androidin kehitystyötä ja keskittyisi erillisiin sovelluksiin, nyt puhuu kuitenkin Cyanogenmod projektin sekä Cyanogen Inc aloittanut Steve Kondik.

Cyanogen Inc on joutui tilanteeseen jossa se on irtisanonut henkilöstöään joka taas on johtanut siihen että yritys joutuu keskittymään entistä tarkemmin tiettyihin osa-alueisiin osaamisessaan.

Mediassa on kerrottu että keskittyminen tarkoittaisi tässä tapauksessa Cyanogenmodin sekä Cyanogen OS:n kehitystyön hidastumista ja yrityksen keskittyvän jatkossa vain erillisiin sovelluksiin.

Steve Kondik kuitenkin kirjoitti Cyanogenmodin blogiin että asia ei todellisuudessa ole lainkaan niin, vaan että Cyanogen Inc tulee edelleen tukemaan Cyanogenmod yhteisöä ja ottavan osaa Cyanogenmodin kehitystyöhön.

Mikä Cyanogenmod?

Cyanogenmod on Android versio joka perustuu hyvin pitkälle Googlen alkuperäiseen Android koodiin, muutamilla lisäyksillä ja parannuksilla varustettuna.

Cyanogenmod on yksi suosituimmista Android versioista, eli ROMeista jotka ovat vapaasti saatavilla.

Mikä Cyanogen Inc?

Cyanogen Inc perustettiin tukemaan Cyanogenin kaupallista puolta kun jotkut puhelinvalmistajat innostuivat asentamaan Cyanogenmodin oletuksena omiin laitteisiinsa, Cyanogen Inc hoiti aluksi lisensointia ja lopulta yritys myös julkaisi oman Cyanogen OS -käyttöjärjestelmän joka on suoraan kaupallinen versio Cyanogenmodista.

LÄHDE: Cyanogenmod blog

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"