perjantai 22. heinäkuuta 2016

Näin voit pyytää Twitter tilisi varmennusta

Näin voit pyytää Twitter tilisi varmennustaOletko koskaan miettinyt miksi osalla Twitter tileistä näkyy sininen merkki Twitter tilin nimen vierellä? Se merkitsee sitä että tili on varmennettu tai todennettu Twitterin puolesta viralliseksi. Näillä ohjeilla saat pyydettyä samaa merkintää myös omaan tiliisi.

Twitter-tilin varmentamisella tarkoitetaan sitä että käyttäjät voivat olla varmoja että kyseinen tili on aito ja kuuluu varmasti sille käyttäjälle joka tilin on luonut.

Aikaisemmin Twitter antoi varmennusmerkinnnän vain brändeille sekä tietyille julkisuuden henkilöille, Twitter teki varmennuksia itse.

Nyt Twitter on muuttanut varmennuskäytäntöjään ja antaa kenen tahansa pyytää tilinsä varmennusta ja tämä tapahtuu melko helposti, täyttämällä yksinkertaisesti kaavake jossa osoitat olevasi sinä tai brändin edustaja.

01. Aluksi tilillä jolle varmennusta haetaan on oltava nämä vaatimukset täytettyinä:

  • Varmennettu puhelinnumero
  • Varmennettu sähköposti
  • Lyhyt kuvaus (bio)
  • Profiilikuva
  • Profiilin otsakekuva (header)
  • Syntymäpäivä (henkilökohtaisille tileille)
  • Verkkosivu
  • Tweetit on asetettu julkisiksi

02. Kun yllä luetellut vaatimukset on täytetty, mennään täyttämään kaavake:

Kaavake löytyy osoitteesta: https://verification.twitter.com/request (huom!, ole linkkiin mentäessä kirjautuneena Twitteriin tilille jonka haluat varmentaa).

Twitter näyttää tilin nimen ja painat Next (mikäli olet brändin tai yrityksen edustaja, klikkaa ruksi alta).

Syötä vähintään kaksi verkkosivua, kuten kotisivusi sekä sosiaalisen median sivustot seuraaviin numeroituihin riveihin, mikäli uskot että ne ovat hyviä lähteitä Twitterille varmistamaan henkilöllisyytesi, brändisi tai yrityksesi.

Alla olevaan kaavake osaan voit kirjoittaa vapaasti syitä sille miksi katsot tarpeelliseksi saada tunnuksellesi varmennuksen, yksi hyvä syy voisi olla esimerkiksi muiden sosiaalisten medioiden seuraajat joille haluat varmistaa Twitter tilin aitouden.

Näiden vaiheiden jälkeen jäädään odottamaan Twitterin vastausta sille onko tilisi heidän mukaansa tarpeellista varmentaa, Twitter tulee vastamaan sähköpostitse.

LÄHDE: Twitter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"