torstai 1. syyskuuta 2016

Google+ sai odotetun päivityksen

Google+ sai odotetun päivityksenGooglen sosiaalisen median palvelu Google+ on saanut varsin odotetun päivityksen. päivityksiin voi vastata jatkossa tekstin lisäksi myös kuvien sekä rikastettujen linkkien avulla.

Rikastetuilla linkeillä tarkoitetaan sitä että Google+ osaa hakea linkistä kuvan automaattisesti, käyttäjä voi myös itse valita muutamista löydetyistä kuvista haluamansa tai toki tarjota pelkän linkin, ilman kuvitusta.

Uuden toiminonn esittely (klikkaa suuremmaksi)

Kuvien lisääminen taas onnistuu kätevän mutta hieman puolitehoisen työkalun avulla.

Google+ tarjoaa mahdollisuuden valita kuva käyttäjän omasta Google Kuvat -kuvakirjastosta tai ladata uuden, ikävä kyllä omien kuvien etsiminen on varsin hanakalaa koska palvelu ei tarjoa kuvien etsintäominaisuutta, Google kuvahaku olisi myös omiaan tekemään kuvien lisäämisestä tehokkaampaa.

Muut some-palvelut ovat jo pitkään tukeneet samankaltaista toimintoa ja nyt tämä on vihdoin saatu myös Googlen tulkintaan.

Uudistuksesta kertoi Googlen tuotejohtaja Luke Wroblewski omassa Google+ päivityksessään, jossa hän myös toivoi käyttäjien lähettävän palautetta ja ehdotuksia Google plussan palautelommakkeen kautta.

Uudet toiminnot ovat käytössä niin selaimella kuin myös mobiilissa, selain käytössä vaaditaan kuitenkin uudistetun Google+ käyttöliittymän käyttöä jos uutta toimintoa haluaa hyödyntää.

LÄHDE: Luke Wroblewski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"