maanantai 12. syyskuuta 2016

Video: Kun Steve Jobsia ärsytti, ei hän sitä peitellyt

Video: Kun Steve Jobsia ärsytti, ei hän sitä peitellytAlla olevalle videolle on kerätty useita “IT-supertähti” Steve Jobsista jossa hän ei peittele ärsyyntymistään, video on hauska mutta siitä myös näkyy selkeästi Jobsin tapa käsitellä asiat, parempi sanoa suoraan kuin vain ihmetellä ongelmaa.

Videolla Applen perustaja sekä toimitusjohtaja Steve Jobs (1955-2011) muun muassa pakottaa IT-lehdistön sulkemaan tietokoneet ja muut WLAN-yhteyttä ylläpitävät laitteet. Kyse on Applen julkaisutilaisuudesta, jossa vieraat ruuhkauttivat WLAN-tukiasemat, näitä tukiasemia myös Jobs käytti esittelylaitteiden verkkona.

Jobs ei myöskään puhunut kovin nätisti kun puhe tuli ohjelmista ja niiden kehittäjistä jotka rikkovat tietoisesti App Storen käyttöehtoja.

Steve Jobsin kerrotaan olleen välillä hyvinkin vaativa ja joskus jopa epäreilu työntekijöitään kohtaan. Yhden käytäväkeskustelun aikana Jobs saattoi helposti antaa työntekijälle kenkää, näiden sanojen jälkeen oli turha vinkua takaisin.

Jobsista on keritty myös tekemään jo muutamiakin elämänkerrallisia elokuvia, joiden avulla voi tutustua tarkemmin tähän tiukkana ja ankarana pidetyn miehen elämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"