perjantai 14. lokakuuta 2016

Verizon saattaa perua Yahoo kaupan

Verizon saattaa perua Yahoo kaupanVerizon ja Yahoo ilmoittivat kesällä telejätin ostavan Yahoon lähes viidellä miljardilla dollarilla. Nyt kuitenkin Verizon saattaa irtautua kaupasta, syynä on Yahoon kärsimä valtava tietomurto.

Yahoo yritti aluksi jopa salata tietomurron tapahtuneen koska tiesi kaupan joutuvan vaakalaudalle mikäli se tulisi liian pian julki ja näinhän nyt kävikin.

Tilanne voi kärjistyä klausuuliin jossa Yahoo pakotetaan näyttämään toteen ettei valtavalla tietomurrolla ollut materiaalisia vaikutuksia, tämä voi tarkoitaa lähes mitä tahansa Yahoon sisällä tapahtuvia asioita tietomurtoon liittyen.

Tietomurtoa tutkitaan edelleen yhdessä Yhdysvaltalaisten viranomaisten kanssa joten mahdollisen raportin jättäminen on ainakin tässä vaiheessa vaikeaa ellei jopa mahdotonta.

Vai halutaanko tässä veivata kauppasummaa alemmaksi?

Verizonia kiinnostaa Yahoossa kuitenkin ennen kaikkea sen mainosyksikkö ja Yahoon omistamat tekniikat alalla, uhkaus klausuulista voi toimia Verizonin hyväksi jopa niin että Yahoo suostuu pienempään kauppasummaan välttyäkseen tilanteelta.

LÄHDE: Reuters

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"