keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Räjähtikö nyt Samsung Galaxy S7?

Räjähtikö nyt Samsung Galaxy S7? (Kuvassa Samsung Galaxy S7)Kanadan Winnipegistä kuuluu kummia, Mies nimeltä Amarjit Mann väittää paikalliselle televisiokanavalle että hänen Samsung Galaxy S7 puhelin olisi polttanut hänen kätensä toisen asteen palovammoille.

Mann kertoo että hänen ajaessaan autolla hän tunsi taskussaan olevan S7 puhelimen kuumentuvan äkisti, luonnollisesti Mann otti puhelimen taskustaan, pysäytti auton ja yllättäen puhelin oli tulikuuma ja savusi niin pahoin että koko auto täyttyi savusta.

Amarjit Mann heitti savuavan puhelimen autostaan ulos mutta ilmeisen myöhään sillä mieheltä paloivat kummatkin kädet toisen asteen palovammoille saakka, lääkärin mukaan mies ei pysty työskentelemään ainakaan neljään viikkoon käsissä olevien palovammojen vuoksi.

Mies kertoi että palauttaa puhelimen Samsungille ja haluaa saada yhtiöltä vastauksia.

Samsung ei pystynyt kommentoimaan paikalliskanavan toimittajalle yksittäistä ongelmaa, ainakaan ennen kuin saa puhelimen tutkittavakseen.

Samsung on hiljattain kärsinyt valtavat tappiot Samsung Galaxy Note7 puhelinmallin vakavasta ja vaarallisesta ongelmasta joka pakotti yhtiön vetämään takaisin kaikki kyseisen puhelinmallin puhelimet asiakkailta sekä markkinoilta yleensä.

LÄHDE: CTV News (Kuvia räjähtäneestä puhelimesta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"