keskiviikko 9. marraskuuta 2016

WOT Services Oy vastaa WoT-kohuun

WOT Services Oy vastaa WoT-kohuunWOT Services Oy, yhtiö joka jäi kiinni WoT-liitännäisen keräämien selailutietojen myymisestä, on vastannut julkisesti kohuttuun skandaaliin.

Yhtiöstä myönnetään että heidän järjestelmänsä jonka on ollut tarkoitus anonymisoida tiedot joita yhtiö myy eteenpäin, on pettänyt ja aiheuttanut sen että tiedoista on mahdollista selvittää käyttäjien käyttäjien henkilöllisyys.

Yhtiö lupaa korjata ongelmat ja on vetänyt heidän itsensä mukaan liitännäisen pois markkinoilta, tosin tämän olivat jo tehneet selaimista vastaavat tahot aikaisemmin.

WOT Services Oy, kertoo että heidän tarkoituksenaan on ollut kertoa käyttäjille selkeästi ja tarkasti kuinka yhtiö käyttäjien dataa käsittelee, yhtiöstä jatketaan ettei heidän tarkoitusperissään ole koskaan ollut kerätä ja myydä dataa siten että sen avulla pystyy tunnistamaan palvelun käyttäjän.

Luonnollisesti yhtiö toivoo että palvelu saisi vielä käyttäjiensä luottamuksen takaisin. Kyseinen toive vaikuttaa melko mahdottomalta toteuttavaksi.

LÄHDE: The Register

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"