torstai 21. lokakuuta 2010

Acer: iPad ei vaarantanut kannettavien markkinoita

acerlogoTietokonevalmistaja Acerin puheenjohtaja J.T. Wang on ilmoittanut että Apple iPadin markkinoille tulo ei ole ollut niin tuhoisaa kannettavien tietokoneiden markkinoilla kuin monet ovat luulleet.

J.T. Wang ilmoitti myös että Steve Jobsin luulot siitä että iPadin kaltaiset tablet-tietokoneet tulevat valtaamaan kannettavien markkinat. “Se voi pitää paikkansa ehkä Yhdysvalloissa mutta globaalisti ajatellen kuluttajat tulevat aikanaan järkiinsä, yleensä kuluttajat näkevät uuden tuotteen markkinoille tulon jälkeen vain sen hyvät puolet eivätkä ehkä huomioi faktoihin perustuvaa tietoa.”

Wang lisää vielä “Jopa iPadin käyttäjillä on edelleen tabletin rinnalla kannettava tietokone tekstin –ja taulukoiden käsittelyä varten.”

Acer menetti PC markkinoilla asemiaan kolmannella vuosineljänneksellään ja analyytikot epäilivät syyksi iPadin markkinoille tulon, J.T. Wang kuitenkin kiistää iPadin olevan syyllinen tähän vaan ilmoittaa syyksi kilpailijoiden hinnanalennukset johon Acer ei halunnut vastata omilla alennuksillaan.

J.T. Wang myös ilmoitti että Acerilta on tulossa jotain uutta mutta ei kuitenkaan ole kiirehtimässä tuotteen julkistamisen kanssa. “Acer odottaa ja katsoo markkinoita ja julkaisee tuotteensa oikealla hetkellä.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"