tiistai 10. tammikuuta 2012

Tuplaydinprosessori televisiossa!

Suomessa eräs, varsinkin tuplaydinprosessoreista pitävä kodin elektroniikkaa myyvä kauppaketju saa huudella taas tuutin täydeltä tuplaydinprosessorista, sillä vaikka ne ovat pikku hiljaa väistymässä tietokoneista tulevat ne nyt televisioon :-)

Totta se on, LG on julkaissut uusia Smart TV-televisioita joissa on lisäohjelmia varten mukana tuplaydinprosessori.

LG mainitsee että uusissa LG LM960V sekä LG LM860V -televisioissa on mobiililaitteista tuttu tuplaydinprosessori vauhdittamassa Smart TV sovellusten toimintaa, kyseisiä malleja voi myös ohjata liikkeellä sekä äänellä.

ceskuva

Ote LG;n lehdistötiedotteesta:

“LG:n LM960V ja LM860V -uutuustelevisioiden ytimiä vauhdittaa matkapuhelimistakin tuttu tuplaydinprosessori.

Nopeutuneen käyttökokemuksen huomaa erityisesti sovelluksia käytettäessä, sillä niiden välillä selailu on entistä saumattomampaa. Lisäksi järjestelmä käynnistyy jopa kolme, neljä kertaa nopeammin.

Magic Remote -kaukosäätimen ensimmäisen version Point and Click -toiminto, teki Smart TV:n käytöstä helppoa. Uusi versio on entistä käyttäjäystävällisempi. Erityisesti liikeherkkyyteen ja täsmällisyyteen on kiinnitetty huomiota.

Kaukosäätimeen on lisätty vieritin, jonka ansiosta käyttäjä voi liikkua verkossa, kartoilla ja valikoissa helpommin.

Liiketunnisteista kaukosäädintä voi käyttää myös yksinkertaisilla eleillä, kuten ranteen heilautuksella. Puhetoiminnon avulla käyttäjä voi tuottaa tekstiä puhumalla sen sijaan, että käyttäisi ruudun näppäimistöä. Puhetoiminto tekee Facebookin, lisäpalvelujen ja muiden sovellusten käytöstä nopeampaa, ja sitä voi myös hyödyntää yleisessä hakutoiminnossa, joka kattaa sekä Smart TV -sovellukset että verkkoselaimen.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"