perjantai 23. marraskuuta 2012

Näyttävää viidakkoräiskintää: Far Cry 3

Far Cry -pelisarja on ollut mielenkiintoinen tuttavuus sillä pelimaailmana käytetään viidakkoa, eräänlaista saarta joka vilisee vihollisjoukkoja, peli tarjoaa erinomaisen ja virkistävän yksin pelattavan (myös co-op ja moninpeli valittavissa) seikkailun nykyiseen toinen toistaan muistuttavaan moninpelivillitykseen.

Yksinkertaisimmillaan pelissä on tehtävänä lähinnä pysyä hengissä mutta kyllä pelistä jonkinlainen juonikin löytyy. He tulivat viettämään lomaa ystäviensä kanssa tälle paratiisimaiselle saarelle. Jotain kuitenkin tapahtui, jotain kauheaa.

Jason BrodyFar Cry 3 -pelaaja on Jason Brody, yksin maailman laidalla mystisellä trooppisella saarella eristyksissä sivilisaatiosta. Tällä paratiisisaarella laittomuudet ja väkivaltaisuudet ovat vallitseva normi. Peli etenee pelaajan tekemien ratkaisujen mukaan. Hän voi hiipiä, syöksyä, räjäyttää ja ampua tiensä saaren poikki maailmassa, jossa ei ole oikeaa ja väärää.

Pelin tapahtumapaikkana toimiva saari on hämmästyttävän todentuntuinen ja nykyaikainen. Se on täynnä mielenkiintoisia hahmoja, tutkittavia paikkoja ja räjähtäviä taisteluita.

Pelin todentuntuinen maailma antaa pelaajalle monenlaisia vaihtoehtoja kahlata viidakko läpi vihollislinjojen, rajoja kun ei juurikaan tule vastaan ja esimerkiksi vihollisen huiputtaminen ja vaaniminen on pelin yksi viehättävä ominaisuus.

Alla pelistä vielä interaktiivinen traileri:

Peli tulee saataville PC;lle, Xbox 360 sekä Playstation 3 pelialustoille 29.11.2012 ja se on ennakkotilattavissa muun muassa pelin virallisilta kotisivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"