torstai 15. marraskuuta 2012

Viaplay-palvelu julkaistaan tänään PlayStation 3 -pelikonsoleihin

Verkkopalvelu Viaplay lanseerataan tänään Sonyn PlayStation 3 -pelikonsoleihin. Viaplay ja Sony tarjoavat PlayStation Plus -palveluun rekisteröityneille käyttäjille kuukaudeksi maksutta koko Viaplayn laajan viihdetarjonnan, johon sisältyy tuhansia elokuvia ja suosittuja tv-sarjoja sekä huippu-urheilua.

Aikaisemmin uutisoimme Viaplay –videopalvelun tulevan Xbox 360 pelikonsolille, nyt on kuitenkin vuorossa Playstation 3 ja Xboxille palvelu lanseerataan myöhemmin.

“Olemme erittäin ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä Sonyn kanssa. Alan johtavana toimijana koemme luontevana kehityksenä yhdistää voimat maailman suurimman pelikonsolivalmistajan kanssa ja samalla tuoda Viaplayn tarjonta saataville entistä suuremmalle yleisölle”, kertoo Niclas Ekdahl, Viaplay AB:n toimitusjohtaja.

Viaplayn viihdetarjonta on saatavilla jo PC- ja Mac-tietokoneilla, älypuhelimilla, taulutietokoneilla ja pian myös Xbox 360 -pelikonsolin kautta. Lisäksi Viaplay on tuonut tarjontansa LG:n, Samsungin, Panasonicin ja Philipsin älytelevisioihin.

”Sonyn tavoitteena on kehittää PlayStationia entistä monipuolisemmaksi viihdealustaksi. PlayStation on ollut pitkään kokonaisvaltainen alusta pelaamiseen, musiikin kuunteluun ja elokuvien katseluun”, toteaa Jim Ryan Sonylta.

Viaplay-sovellus on ladattavissa PlayStation Network -palvelusta.

LÄHDE: Viaplayn lehdistötiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"