maanantai 25. helmikuuta 2013

Sony ei pelkää Valven pelikonsolia

Sonyn Yhdysvaltojen toimitusjohtaja Jack Trettor ei ole huolissaan Peliyhtiö Valven kehittelemästä pelikonsolista, Trettor myös lupaili Playstation 4;sen kesäkuun E3-messuille.

Jack Trettor luottaa nykyiseen käytäntöön ja uskoo Sonyn pärjäävän konsolimarkkinoilla erinomaisesti vaikka mukaan tulisikin Valven kaltainen ja pelaajien suosiossa oleva yhtiö omalla laitteellaan. Hän ei myöskään näe tietokoneella pelattavien pelien olevan uhka. “Jos joku on uhkana niin se on ihmisten poistuvan pelien äärestä yleeensä.”

Mikäli Trettoriin on uskominen niin Playstation 4 tullaan näkemään viimeistään kesäkuun E3-pelimessuilla kokonaisuudessaan ja lopullisena tuotteena.

Pelien onlinepalvelusta josta voi suoratoistaa pelejä tullaan näkemään varmuudella Playstation 4;selle mutta se ei ole varma onko se käytössä heti julkaisun yhteydessä.

Trettor ei usko kuitenkaan siihen että Playstation 4 on heti miten myyntimenestys, varsinkaan Playstation 3;sen omistajat tuskin ryntäävät heti hakemaan uutta konsolia, hän epäilee uudelle konsolille vähintään viiden vuoden elinkaarta.

LÄHDE: Forbesin Jack Trettor haastattelu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"