keskiviikko 6. helmikuuta 2013

youtube.fi – Google uskalsi avata Suomisisältöisen Youtuben

youtubefiMoni muu maa on saanut aikaa sitten oman räätälöidyn Youtuben etusivun joka esittelee maiden käyttäjien sisältöä. Suomi on saanut odottaa pitkään omaansa.

Ei ehkä vähiten odotus ole johtunut siitä että Suomituben sisältö ei ehkä ole sellaisenaan kestänyt päivänvaloa, vasta nyt kun laadukkaampaa jenkkityylistä videobloggausta on alkanut myös Suomisceneen tulemaan, on Google uskaltanut luoda räätälöidyn version myös Suomalaisille.

Aikaisemmin kun Youtube oli lähinnä Suomalaisille Pasi Viherahon, DjPaten, MarkoRepairssin ja muiden kumppaneiden temmellyskenttä ja joiden videot eivät ehkä ole olleet kaikista siisteimmistä päästä.

Youtube.fi sivustoa esitellään kovasti yhteistyökumppaneiden merkityksellä, MTV3 on julkaissut palveluun oman kanavan (onpas juttu!) ja Suomalaisia mainoksia nähdään palvelussa nyt entistä enemmän.

Youtuben käyttöliittymä on ollut Suomennettu jo pidemmän aikaa eikä muutos juuri muuta palvelussa mitään niille jotka ovat jo kiinnostavat kanavat löytäneet ja kirjautuvat suoraan “Omat tilaukset” –sivulle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"