maanantai 27. toukokuuta 2013

MTV Media tuo ilmaiskanavansa verkkoon myös

YLE toi TV-kanavansa nettikatseluun noin kuukausi sitten, nyt myös MTV haluaa tehdä saman ja tuoda ilmaiskanavansa verkkoon.

Kanavien tuonti verkkoon on vain yksi osa koko MTV Median uudistamista, muun muassa MTV Media yksinkertaistaa nimensä MTV:ksi ja sen visuaalinen ilme muuttuu. Kanavien ulkoasu muuttuu myös.

Kanavat tulevat tämän vuoden lopulla Katsomo.fi palveluun katsottaviksi suorina lähetyksinä aivan kuten Ylellä on toimittu sen peruskanavien tuontien osalta Areena palvelussa.

MTV Median tulevat kanavat ovat MTV3, Sub ja AVA. Yhtiö ilmoittaa myös että se tulee panostamaan entistä enemmän verkkoon. Uudistus on jo nyt käynnissä ja siitä on hyvä esimerkki jo tilausvideopalvelu Filmnetin tuonti markkinoille. Myöskin MTV3 ja Radio Novan verkkosivujen päivitys on osa jatkuvasti käynnissä olevaa muutosta.

Maksulliset MTV3 MAX –urheilukanavat ovat jo katsottavissa suorana katsomosta joten ilmaiskanavien tuonti niiden rinnalle on luonnollinen lisäys palveluun.

“Kyseessä on todella suuri uudistumishanke, jota olemme työstäneet jo pitkään. Uudistumisen suurin voimavara on ehdottomasti henkilöstö, joka pistää tässä kaiken osaamisensa ja luovuutensa peliin. Mediakenttä kaipaa nyt rohkeita tekoja, ja tämä on meidän vastauksemme alalla käytävään mediamurros-keskusteluun”, sanoo MTV Median toimitusjohtaja Heikki Rotko.

MTV on tuomassa muutokset lopullisesti voimaan siis loppuvuodesta, tarkkaa ajankohtaa ei kerrota tahallaankaan: “Me emme kerro ihan tarkkaan, että milloin räjähtää, mutta tämän vuoden aikana. Emme kuitenkaan esittele silloin täysin valmista MTV:tä, koska sellaiseksi se ei koskaan tulekaan”, jatkaa jatkuvaan kehitykseen uskova Rotko.

Hän myös uskaltaa vihjata ettei Kolmosen tuttu pöllöteema katoa kanavan ulkoasumuutoksen yhteydessä: “Pöllö on ollut mukana vuodesta 1957, joten tuskin se minnekään katoaa.”

LÄHDE: MTV3.fi / MTV Media

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"