maanantai 27. toukokuuta 2013

AXE Apollo: Tulostaulukossa kilpaillaan äänistä

Moni on varmasti nähnyt niin televisiossa kuin myös meillä täällä IT Paukussa mielenkiintoisen mainoksen jossa AXE on valmis lähettämään Suomalaisen astronauttikoulutukseen ja mahdollisesti jopa avaruuteen.

Katsotaan hieman missä kilpailussa tällä hetkellä mennään.

Kilpailun tulostaulukossa näyttää olevan kova kilpailu, kilpailijat ovat saaneet ääniä todella tasaiseen tahtiin mutta nyt Henrikki Hakala on ottanut pienoisen hyppäyksen muista, vaikka toisena oleva Elmeri Muhamud tulee kovaa vauhtia perässä.

Henrikillä on 1062 ääntä juuri tällä hetkellä ja Elmeri tulee perässä 987 äänellä. Kolmantena oleva Niko Nousiainen 667 äänellä tulee kovaa myös ylöspäin Nousiaista taas lähestyy kovaa vauhtia neljäntenä oleva Teemu Lyly 608 äänellä joten tiukkaa on.

Henrikki HakalaElmeri MuhamudNiko NousiainenTeemu Lyly

Jos haluatte käydä äänestämässä ja vaikuttamassa käy lukemassa kilpailijoiden syitä miksi heidän pitäisi päästä avaruuteen Se käy helposti klikkaamalla alla olevaa videota ja valitsemalla avautuvasta verkkosivusta kohta Tulostaulukko, kilpailijat ovat ottaneet myös itsestään kuvan joka on sijoitettu astronautin kypärän sisään, jotkut varsin hauskojakin.

Tähän avaruuskilpailuun voi ottaa myös itse osaa klikkaamalla videota ja valitsemalla sivustolta kohta Liity / Kirjaudu. Suomen finaali käydään 10. elokuuta 2013. Jolloin mukaan valitaan 12 henkilöä yhteensä joista kuusi on tulostaulukon 6 parasta ja sitten mukaan pääsee vielä kuusi muuta osallistunutta villillä kortilla joten listalla ei välttämättä tarvitse loistaa ensimmäisenä jotta finaaliin pääsee.

Suomen finaalissa valitaan sitten lopulta yhden henkilön joka on selviytynyt parhaiten erilaisista fyysistä ja henkisistä kokeista joita finaalissa pidetään. Kun voittaja on valittu pääsee hän matkustamaan Yhdysvaltojen Orlandoon Kennedy Space Centeriin jossa käydään monia uusia testejä läpi muiden maiden voittajien kanssa, näistä parhaat valitaan lopulta avaruuslennolle.

Joten mukaan vain kun aikaakin vielä valintaan on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"