maanantai 22. heinäkuuta 2013

Chevrolet Captiva - Tehokkaampi. Käytännöllisempi. Määrätietoisempi.

Uusi Chevrolet Captiva on perheen SUV-malli, joka on valmis kaikkeen. Virtaviivaiset linjat, joita korostaa uudelleen muotoillut etu- ja takaosat jotka uhkuvat ajatonta tyylikkyyttä ja juuri oikean määrän tehoa ja määrätietoisuutta. Tässä on 4X joka on valmis elämään!

Kaiken kauneuden alla roihuaa voimakas ja uusi turboahtimella varustettu 2,2 litran moottori joka on saatavilla kaksitehoisena: 163 tai 184 hv versiona Start/Stop-teknologialla ja käsikäyttöisellä vaihteistolla. Erinomainen yhdistelmä suorituskykyä ja polttoainetaloudellisuutta.

Captivan turvaominaisuudet ovat vaikuttavat:

Captivassa on jopa kuusi turvatyynyä – kaksi edessä ja sivuilla kuljettajan ja etuistuimen matkustajan paikalla, sekä verhoturvatyynyt takaistuimien ulommaisia matkustajia varten. Lisäksi turvallisuudesta huolehtivat kolmipisteiset turvavyöt vyönkiristimillä ja voimanrajoittimilla etuistuimissa sekä ISOFIX-kiinnityspisteet toisen istuinrivin ulommaisilla istuimilla lastenistuimien nopeaa ja varmaa kiinnitystä varten.

Captivassa on toinenkin älykäs turvatoiminto: mäkilähtöavustin, joka auttaa estämään ajoneuvon "taaksepäin vierimisen" mäkilähdöissä.

Alamäkeen ajaminen on helpompaa mäkihidastinjärjestelmän ansiosta. Tämän teknologian ansiosta ajoneuvo hidastaa automaattisesti jyrkissä alamäissä, jolloin jarrupoljinta ei tarvitse painaa yhtä voimakkaasti.

Luonnollisesti Captivassa on myös luistonestojärjestelmä joka huolehtii pitämään auton siellä missä pitää, ajonvakautusjärjestelmä joka poistaa yli- ja aliohjauksen ja jarrutehostin joka on valmis vähentämään jarrutusväliä hätätilanteessa. Kaikki edellä mainitut järjestelmät ovat vakiovarusteita.

Alla vielä video jossa nähdään kuinka Captiva todellakin on valmis kaikkeen, DigitalRevin Kai Man Wong näyttää ystävänsä kanssa kuinka auto on erinomainen vetäjä vaikka mutasurffaukseen, kyllä mutasurffaukseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"