perjantai 26. heinäkuuta 2013

TIEDOTE: IT Paukku on siirtynyt uuteen osoitteeseen: itpaukku.com

IT Paukku löytyy nyt osoitteesta itpaukku.com. Vanha itpaukku.tk vastaa edelleen ja ohjaa kävijät uuteen osoitteeseen.

Lujasta yrityksestään huolimatta dot.tk ei ole vakiintunut ihmisten tietoisuuteen tarpeeksi laajalti ja siksi katsoimme parhaaksi päivittää osoitteen ja sivun nimen hieman helpommaksi käsitellä.

Toivomme luonnollisesti että uusi pääte tuo meille uusia lukijoita ja seuraajia joiden myötä sivuston muutakin kehitystä on mukava jatkaa.

Nimessä myös muutoksia:
Koska olemme päättäneet siirtyä kokonaisuudessaan itpaukku.com osoitteeseen, on myös nimestä poistettu tuo .tk -pääte.

RSS-Uutissyöte:
Uutissyöte on jo päivitetty vastaamaan itpaukku.com -osoitteeseen joten lukijoiden ei tarvitse päivittää nykyistä feediään, mikäli ovat sen feedburnerista tilanneet. (linkki sivuston vasemmassa laidassa).

Muutoksia Google+ integroinnissa:
Koska teimme muutoksen, ovat vanhat .tk saitin Google+ kommentit poistuneet Google+ sivustoltamme kuten myös +1:ssa merkinnät. Ikävä kyllä kommentteja ei voine palauttaa itpaukku.comiin, onneksi niitä ei kuitenkaan kerinnyt juuri tulemaan koska integrointi tapahtui vasta hetki sitten.

Tulevia muutoksia ja nykyisestä tilasta:
Olemme muuttamassa myös toimituksen sähköpostiosoitteet ja muut yhteystiedot sekä päivitämme sivuston muita tekstejä nimen muutoksen vuoksi joten sivustolla saattaa näkyä keskeneräisyyksiä.

Tämä on vasta ensimmäinen vaihe suuremmassa muutostulvassa joita on luvassa pitkin loppuvuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"