keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Googlen seuraava Android on suklaapatukka KitKat

Kaikki varmasti tuntevat tuon Nestlen herkullisen KitKat suklaan, niin myös Androidin kehittäjät ja sitä myöten Google on päättänyt nimetä uuden 4.4 Androidin KitKatiksi.

Kyseessä on lempikarkin paljastamisen lisäksi myös vahva pr-yhteistyö Googlen ja Nestlen välillä sillä Nestle on vahvasti mukana uuden KitKat Androidin markkinoinnissa, se muun muassa julkaisee muutamissa maissa erityisen Android version suositusta suklaastaan, uudessa Android suklaassa on kilpailu joka on toteutettu yhdessä Googlen kanssa. Kilpailuissa on mahdollista voittaa muun muassa Googlen Nexus 7 -tabletti sekä krediittejä Googlen Play kauppaan.

Yleisesti oltiin siinä käsityksessä että uusi 4.4 tulee olemaan Key Lime Pie mutta suunnitelmiin tuli muutos, Google mainitsee suunnitelmamuutoksestaan pilke silmäkulmassa että kehittäjien lempi herkku on juuri KitKat joten siksi se päätettiin lisätä Androidin nimeksi.

Vaikka kyseessä onkin yhteistyö ei raha liiku yhtiöiden välillä suoraan, yhtiöt uskovat yhteistyön kanatavan hedelmää muulla tavoin.

Nestle on avannut uuden KitKat 4.4 -verkkosivun jossa se esittelee suklaataan kuin Google omaa käyttöjärjestelmäänsä =)

Ainakaan toistaiseksi Nestlen Android KitKat kilpailuineen ei ole rantautumassa Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"