perjantai 1. marraskuuta 2013

Battlefield 4 on saapunut ja se julkaistaan myös Xbox Onelle ja Playstation 4:lle

DICE ja Electronic Arts julkistivat odotetun Battlefield 4™-pelin myös Xbox One ja PlayStation 4 -konsoleille. Kehittyneen Frostbite™ 3-pelimoottorin pyörittämä Battlefield 4 tarjoaa täydellisen sotakokemuksen vertaansa vailla olevilla grafiikoilla ja ääniefekteillään.

Battlefield 4 julkaistiin Suomessa jo 29. lokakuuta 2013 Xbox 360, PlayStation 3 ja PC-alustoille joten peli on tilattavissa jo ladattavana versiona tai perinteisenä levy-versiona.

Myöhemmin Peli tulee saataville myös Xbox One ja PlayStation 4 –konsoleille.

Katso pelin traileri tästä:

Mikä tekee pelistä uniikin?

Battlefield 4 on peli-genren uudelleen määrittävä toimintamenestys, joka hämärtää pelin ja kunnian rajoja.  Dynaamisesti tuhoutuvan ympäristön, eeppisten ajoneuvotaistelujen ja täysimittaisen sodan kaaoksen myötä Battlefield 4 antaa pelaajalle vapauden tehdä enemmän ainutlaatuisen viihde-elämyksen kokemiseksi.

Klikkaa suuremmaksiKlikkaa suuremmaksi

Battlefieldissä voit esimerkiksi tuhota padon perustat tai muuttaa kokonaisen pilvenpiirtäjän raunioiksi. Battlefieldissä voit johtaa merihyökkäystä sotalaivasta käsin. Battlefield antaa todellakin pelaajalle vapauden tehdä enemmän ja olla enemmän.

  • Vain Battlefieldissä voit kokean Levolutionin, maiseman reaaliaikaisen muuttumisen, interaktiivisten ja jokaiseen liikkeeseesi reagoivien ympäristöjen myötä. Tämä takaa että että matsit ovat joka kerta erilaisia.
  • Vain Battlefieldissa koet huipputehokkaan ja vaikuttavan Frostbite 3 -moottorin voiman, joka tuo vertaansa vailla olevan äänen- ja kuvanlaadun ja tekee pelistä inhimillisemmän, dramaattisemman ja uskottavamman.
  • Vain Battlefieldissa voit kokea totaalisen sodan, joka antaa sinun pelata omien vahvuuksiesi mukaan ja luoda oma tiesi voittoon.
  • Vain Battlefieldissä pääset dominoimaan maata, ilmatilaa ja merta täysin uudella, intensiivisellä ajoneuvotaistelulla.
  • Vain Battlefieldissä voit johtaa ryhmääsi Commander Modessa, jossa otat johtoaseman ja käännät taistelujen kulun joko pelikoneeltasi käsin tai vaikkapa ollessasi liikeessä tabletin kera.
  • Vain Battlefieldissä pystyt murskaamaan vihollistasi suojaavat rakennukset. Vain Battlefieldissä johdat hyökkäysryhmää tykkiveneen perästä. Battlefield antaa sinulle vapauden tehdä enemmän ja olla enemmän hyödyntäen vahvuuksiasi ja luoden omaa polkuasi voittoon.
  • Sen tunnusomaisen moninpelin lisäksi Battlefield 4 sisältää intensiivisen ja dramaattisen hahmovetoisen kampanjan, joka alkaa tärkeiden amerikkalaisten henkilöiden evakuoinnista Shanghaista ja seuraa ryhmäsi kamppailua, kun se yrittää löytää tiensä kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"