perjantai 27. joulukuuta 2013

Pörssikeinottelua, rahanpesua ja bileitä: The Wolf Of Wall Street pian ensi-iltaan Suomessa

PosterLeonardo DiCaprion tuorein leffa saavuttaa pian myös Suomen, tämä elokuva kertoo elämänkerrallisesti Jordan Belfortista jota DiCaprio esittää itse.

Jordan Belfort pyöritteli Yorkin Wall Streetin pörsissä meklarina ja sai keinoteltua itselleen jopa 200 miljoonan dollarin potin 80-luvun lopulla aina 90-luvun alkuun saakka, viranomaiset kuitenkin haistoivat melko pian Belfortin vähintäänkin kyseenalaisen tavan hankkia rahansa ja aloittivat tutkimukset häntä vastaan.

Pian Belfortia syytettiinkin jo rahanpesusta ja muistakin rikoksista joista hän joutui istumaan vankilassa 22 kuukautta ja viranomaisten kanssa tehdyn sopimuksen mukaan hänet määrättiin maksamaan noin puolet hankkimistaan rahoista takaisin osakkeenomistajille ja muille tahoille jotka Belfortin uhreiksi olivat joutuneet.

The Wolf of Wall Street perustuu Jordan Belfortin itsensä kirjoittamiin muistelmiin, näistä käy hyvin selväksi minkälaista elämää Belfort eli: paljon bileitä, rahaa ja huumeita.

The Wolf of Wall Street - Bileet

The Wolf of Wall Street - Rahaa

Koska kyseessä on mielenkiintoinen ja osaltaan vaativakin elokuva kuvattavaksi on sen ohjannut maineikas Martin Scorsese joka ei jätä ketään kylmäksi tässä vauhdikkaassa rikoselokuvassa.

Tässä elokuvan traileri:

Elokuvan muissa osissa nähdään muun muassa: Matthew McConaughey, Jonah Hill, Jon Bernthal, Jon Favreau, Kyle Chandler, Christine Ebersole, P.J. Byrne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"