keskiviikko 1. tammikuuta 2014

CERT-FI: Kyberturvallisuuskeskus aloittaa toimintansa

[CERT-FI] Kyberturvallisuuskeskus aloittaa toimintansa Viestintävirastossa 1.1.2014. Samalla CERT-toiminnot siirtyvät osaksi Kyberturvallisuuskeskusta. Muutos näkyy CERT-FI:n tutuilla viestintäkanavilla nimen ja logon muutoksina.

Kyberturvallisuuskeskuksen aloittaessa toimintansa Viestintävirastossa tutut CERT-palvelut siirtyvät osaksi Kyberturvallisuuskeskusta. CERT-FI kiittää asiakkaitaan ja kumppaneitaan kuluneiden vuosien yhteistyöstä. Jatkamme yhteistyötä osana Kyberturvallisuuskeskusta.

Muutos näkyy 1.1.2014 CERT-FI sivuilla logojen ja nimen muutoksina. Yhteistyötahoille ennalta tutut CERT-palvelut pysyvät entisellään. Myös yhteysosoitteet ja puhelinnumerot pysyvät samoina. Kyberturvallisuuskeskuksen tietoturva-artikkelit, varoitukset ja haavoittuvuudet julkaistaan jatkossa osoitteessa www.kyberturvallisuuskeskus.fi.

Viestintävirasto.fi:ssä julkaistussa uutisessa on lisätietoa Kyberturvallisuuskeskuksen toiminnasta. Uutisessa kerrotaan myös Kyberturvallisuuskeskuksen toimintasuunnitelman kommentointiajan jatkamisesta 15.1.2014 saakka.

(huom. Tämä on suora kopio CERT-FI:n tiedotteesta)

LÄHDE: Cert-FI / Tietoturva nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"