torstai 12. joulukuuta 2013

Spotifyn mobiiliversio muuttui osittain maksuttomaksi

Musiikin suoratoistopalvelu Spotify on lanseerannut mobiiliversiostaan osittain maksuttoman version jossa osa toiminnoista on käytettävissä ilman premium tiliä.

Spotifyn mobiiliversiossa on nykyisin mahdollista kuunnella omia soittolistoja sekä genren mukaan luotuja automaattisia soittolistoja ilmaiseksi, kyseessä on radiota muistuttava ominaisuus, käyttäjät voivat valita genren ja sieltä albumin mutta kappaleiden yksittäiskuuntelut sekä kappalejärjestystä ei voi ilmaisversiossa itse hallita.

Spotifyssä voi nyt kuunnella musiikkia genren mukaan ilmaiseksiKappaleita ei voi  leveyllä valita itse vaan ne täytyy kuunnella Spotifyn päättämssä järjestyksessäSpotifyn mobiiliversion toimintoja...

Mikäli ohjelmassa yrittää tehdä jotain ilmaisversion ulkopuolelle jäävää, ilmoittaa ohjelma toiminnon olevan käytössä vain maksaville premium palvelun käyttäjille.

Screenshot_2013-12-12-04-25-37

Kyseiset ruutukaappaukset ovat Spotifyn Android versiosta, Spotifystä on olemassa toki myös iOS –versio Applen iLaitteille sekä jo täysin ilmaisena toimiva työpöytäversio Windows -sekä Os X -käyttöjärjestelmille.

Ei sovi myöskään unohtaa Spotifyn selaimessa toimivaa versiota joka löytyy osoiteesta: http://play.spotify.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"