perjantai 28. helmikuuta 2014

Deezer nyt puoleen hintaan, aloitti yhteistyön DNA:n kanssa

Ruutukaappaus: Deezerin Windows 8 sovellusTeleoperaattori DNA sekä musiikin striimauspalvelu Deezer ovat solmineet yhteistyösopimuksen jonka ansiosta DNA saa yksinoikeuden Deezer musiikkipalvelun operaattoriyhteistyöhön Suomessa.

Ranskalainen Deezer tuli viime vuoden aikana Suomeen, se on Spotifyn kaltainen musiikkipalvelu, tosin se väittää että sillä enemmän musiikkia tarjolla kuin Ruotsalaisella kilpailijallaan noin 30 miljoonalla kappaleellaan (Spotify: 20 miljoonaa), se väittää myös lisäävänsä kirjastoonsa joka päivä 27 000 kappaletta (Spotify: yli 20 000 kappaletta).

"Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia viihdepalveluita, ja tutkimuksemme osoittivat, että nimenomaan musiikkipalvelulle oli suuri tilaus. Deezer on mielenkiintoinen uusi haastaja, jolla on halu nousta suomalaisten suosikkimusiikkipalveluksi", kertoo liiketoiminnan kehitysjohtaja Jarkko Utriainen DNA:lta.

“Deezer eroaa kilpailevista musiikkipalveluista muun muassa sillä, että sen palveluksessa toimii yhteensä yli 50 musiikkitoimittajaa ympäri maailmaa. Käyttäjät saavat Deezerissä musiikkisuosituksia, jotka perustuvat mm. näiden asiantuntevien toimittajien valintaan.” Suomessa Deezerin musiikkilistoille kiinnostavia kappaleita nostaa Suomen ja Baltian musiikkitoimituksista vastaava Editorial Manager Jouni Pesola.

"Uskomme, että suomalaiset ihastuvat nimenomaan Deezerin paikalliseen otteeseen ja markkinoiden laajimpaan kappaletarjontaan", Utriainen DNA:lta jatkaa.

Yhteistyö tarkoittaa DNA:n nykyisille asiakkaille hyviä uutisia:

DNA tarjoaa Deezer Premium+ -palvelun puoleksi vuodeksi puoleen hintaan nopeaa dataa hyödyntävien DNA Äly, DNA Veppi ja DNA Rajaton -liittymien käyttäjille. Näille tilaajille palvelu maksaa ensimmäisen puolen vuoden ajan ainoastaan 4,99 €/kk (normaalihinta 9,99 €/kk).

Deezer Premium+ kattaa mobiilisovelluksilla kuuntelun sekä parantaa äänenlaatua ja poistaa mainokset Deezerin verkkoselainsoittimesta.

Deezer Premium+ tukee myös ulkoisia soittimia kuten Logitechin Squeezeboxia sekä Sonosta. Deezer tulee myös osaan älytelevisioista valmiiksi asennettuna, osaan älytelevisioista sovellus on asennettava ohjelmistovalikoimasta itse, myös muita vaihtoehtoja löytyy kuten autoradiot.

Ruutukaappaus: Deezerin hinnasto

Deezerin kautta on tarjolla myös Deezer Premium palvelu joka maksaa samaisen 4,99€/kk, tämä vaihtoehto ei kuitenkaan kata muilla laitteilla kuuntelua mutta parantaa äänenlaatua verkkoselaimessa toimivaan soittimeen ja poistaa myös mainokset.

Deezeriä voi käyttää myös ilmaiseksi mutta tällöin sitä voi kuunnella vain 2 tuntia kuukaudessa, tämä aika sopii hyvin kun haluaa tutustua palveluun paremmin.

LÄHDE: Lehdistötiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"