tiistai 18. maaliskuuta 2014

Google Playn elokuvat vihdoin myös Suomeen

Elokuvat ovat saapuneet Google Play -kauppaan myös Suomessa. Elokuvia voi ostaa, vuokrata ja katsoa niin mobiililaitteilla kuin myös tietokoneella.

Hinnat ovat melko huokeat verrattuna muihin elokuvavuokraamoihin, elokuvat maksavat kokonaan omaksi hankittaessa 9,99 – 13,99 euroa kappale mutta elokuvan vuokrahinta on edullisimmillaan vain 1,99 euroa. Elokuvan voi vuokrata etukäteen 30 päiväksi joka sisältää katseluoikeutta 48 tuntia.

Elokuvat voidaan myös ladata päätelaitteeseen offline-katselua varten, niiden käyttöoikeus vain loppuu vuokra ajan umpeuduttua.

Google play movies

Tukee SD-muistikorttia:

On myös hyvä muistaa että Android -sovelluksen asetuksista voi määrittää elokuvan tallennuspaikan joko laitteen sisäiseen muistiin tai muistikortille.

google play movies - Elokuvat voi siirtää SD-kortille offline katselua varten

Elokuvista osa on saatavilla vain ostettavaksi:

Vain myytäväksi tarkoitetut elokuvat eivät perustu kuitenkaan mihinkään loogisiin listoihin kuten vaikkapa siihen että tuoreimmat elokuvat olisivat ainoastaan hetken myytävänä ja siirtyisivät myöhemmin vuokrattavaksi, kuten joillakin muilla videovuokraamoilla on tapana.

Esimerkiksi vuodelta 2012 tuleva Men In Black III on saatavilla Google play moviesista vain myytävänä versiona hintaan 9,99€. Vuokralle löytyy sitten taas vaikkapa Oscar-menestyjä Gravity hintaan 3,99€.

Pieniä ongelmia palvelun lanseerauksessa havaittu:

Palvelu on jo saatavilla mikäli selaimella menee Google Playhin, mutta ainakin allekirjoittaneella vielä mobiilisovellus ilmoitti seuraavasti “Play-elokuvat ei ole vielä käytettävissä maassasi.”, tämä on varmasti vain lyhytaikainen ongelma joka korjataan tuota pikaa.

LÄHDE: Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"