tiistai 29. huhtikuuta 2014

Mozilla Firefox 29 saatavilla, tuo lopulta uuden Australis -käyttöliittymän vakaaseen versioon

Mozilla julkaisi tänään uuden version sen suositusta Firefox –selaimesta. Uusi versio kantaa numeroa 29 ja tuo mukanaan muun muassa uuden käyttöliittymän sekä yksinkertaistetun synkronoinnin.

Firefox 29 julkaistiin samanaikaisesti kaikille Mozillan tukemille käyttöjärjestelmille, mukaan luettuna Android. Harmillisesti kuitenkin iOS:lle Firefoxia ei saada edelleenkään.

Uusi käyttöliittymä keskittyy luomaan selaimen käytöstä entistä suoraviivaisempaa, laajempi IT Paukun esittely uudesta Australis –käyttöliittymästä kannattaa käydä lukemassa täältä.

Käyttöliittymäpäivityksen lisäksi myös Firefoxin synkronointi toiminto on päivitetty helppokäyttöisemmäksi ja se on myös tuotu paremmin esille uuden selaimen myötä.

Firefox Sync –toiminnon avulla voi pitää kaikkien eri laitteiden Firefox selaimet yhtenäisinä, se kopioi avoimet välilehdet, salasanat, kirjanmerkit (suosikit) sekä selaushistorian kaikkiin laitteisiin jotka on palvelun avulla yhdistetty keskenään.

Alla olevassa videossa esitellään uudet ominaisuudet tarkemmin:

Päivitys automaattinen:

Uusi selain päivittyy automaattisesti selaimen automaattisen päivitystyökalun avulla, mutta mikäli se ei ole huudellut käyttäjälle jo, voi päivityksen aktivoida ylävalikon (alt-pohjaan) Ohje->Tietoja Firefoxista kohdasta.

LÄHDE: The Next Web

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"