maanantai 19. toukokuuta 2014

Firefoxin mobiiliversio saamassa Chromecast tuen

ChromecastGoogle avasi jokin aika sitten Chromecast APIn myös kolmannen osapuolen selainkehittäjille, tämä tarkoittaa sitä että esimerkiksi Mozilla ja monet muut sovelluskehittäjät voivat sisällyttää selaimeensa virallisen tuen laitteelle.

Googlen Chromecast on perustunut siihen että sillä voi esittää lähinnä Googlen omien tuotteiden kautta sisältöä TV:lle mutta se on nyt avautunut ja avautuu jatkuvasti pikku hiljaa lisää myös muille sovelluksille sekä laitteille.

Mozilla ei ole sen kummemmin julkaissut mitään tarkempaa päivämäärää koska tuki olisi mahdollinen mutta sen uskotaan tulevan hyvinkin pian Firefoxin mobiiliversioon.

Monet odottavat varmasti tukea myös työpöytäversiolle mutta Mozilla ei ole ainakaan vielä tehnyt sen eteen mitään ja nykyinen kehitys koskee vain sen mobiiliversiota jonka voi asentaa Android tablettiin tai puhelimeen.

Muiden selainvalmistajien kuten vaikkapa Operan kiinnostus on vielä avoin mutta nykyinen Opera kun perustuu Chromiumiin niin voi olla että tuki tulee myös sille hyvin pian.

LÄHDE: MuktChrome

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"