maanantai 19. toukokuuta 2014

Mielenkiintoinen hakkeripeli tulossa ensi viikolla - Watch Dogs

Ubisoftin Watch Dogs pelin hype on saavuttanut mielettömän joukon faneja pelin ympärille jo kauan ennen kuin pelin tulevaa julkaisupäivää joka on ensiviikolla: 27.05.2014. Eikä ihme sillä peli näyttää todella erinomaiselta ja tarina mielenkiintoiselta. Fanit odottavat varsinkin kuinka hyvin luvatut avoimen maailman toiminnallisuudet on pelissä lopulta toteutettu.

Hieman pelistä:

Chicago toimii pelin temmellyskenttänä, siellä voi liikkua vapaasti ja olla yhteydessä kaikkiin pelissä näkyviin elementteihin kuten vaikkapa ohi kulkevaan jalankulkijaan, niistä puheen ollen jokainen jalankulkija on aidosti erinäköinen eikä niin sanottuja tuplahahmoja enää pitäisi näkyä.

Pelihahmosi: Aiden PearcePelissä näkyvät kaupunkilaiset eivät myöskään kopioi toistensa toimia vaan elävät, ainakin pelintekijöiden mukaan täysin irrallista ja omaa “elämäänsä” joita voi alkaa vaikkapa seuraamaan ajankulukseen.

Watch Dogs on kuitenkin hakkerointipeli, joka mahdollistaa pelimaailman muutokset niin henkilöissä kuin myös maailman rakenteissa, pelaajalla on valta muuttaa lähes kaikkea ja kaikkia pelissä olevia elementtejä sillä kaikki osat ovat yhteydessä verkkoon jota pelaaja hakkeroi selvitäkseen erilaisista tehtävistä tai sitten vaikka vain huvikseen.

Lisäksi tarjolla on ilmainen mobiilipeli jonka avulla voi voittaa Sony Playstation 4 -pelikonsolin tai vaikkapa matkan ihan oikeaan Chicagoon:

Kannattaa katsoa yllä oleva Watch Dogs traileri ja klikata sitä, klikkaamalla pääsee erityiselle kilpailusivulle josta voi ottaa osaa Watch Dogs Prospects mobiilipelin tehtäviin jotka voi suorittaa älypuhelimella hyödyntäen paikkatietoja ja todellista maailmaa ympärilläsi hyödyntäen, suoritettavana on yhteensä viisi erilaista tehtävää.

Kun tehtävät on suorittanut on pelaajalla mahdollisuus voittaa jokin näistä palkinnoista jos hän pystyy olemaan vähintään 50 muun parhaan  pelaajan joukossa:

1 palkinto: Matka kahdelle Chigacoon + Watch Dogs Prospects t-paita.
2 - 5 palkinto: Sony Playstation 4 (500 GB) + Watch Dogs (PS4) + 1 Watch Dogs Prospects t-paita.
6 - 50 palkinto: Watch Dogs Prospects t-paita.

Julkaisupäivä sekä alustat:

Watch Dogs julkaistaan 27.05.2014 ja se tullaan julkaisemaan PC:lle,Wii U:lle, Xbox Onille, Xbox 360:lle, Playstation 4:selle sekä Playstation 3:selle.Saatavuus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"