tiistai 1. heinäkuuta 2014

Apple julkaisi päivityksiä käyttöjärjestelmiinsä

Apple julkaisi eilen päivityksiä käyttöjärjestelmiinsä. OS X Mavericks sai 10.9.4 päivityksen ja iOS sai 7.1.2 päivityksen.

OS X Mavericks sai päivityksen joka tarjoaa uuden 7.0.5 version Safari selaimesta sekä liudan dokumentoimattomia tietoturvakorjauksia ja joka korjaa muita käyttöjärjestelmän pienempiä virheitä.

Suurin korjauspäivitys koskee Mac koneen heräämisongelmia. Jatkossa Macin pitäisi pystyä kirjautumaan herätessään itsensä langattomaan WLAN-verkkoon automaattisesti.

Myöskin Apple logon näkyminen käynnistyksen yhteydessä väärässä paikassa on saatu korjatuksi siten että logo pysyy nyt keskellä ruutua.

Päivitys on saatavilla heti.

Mobiilipuolelle julkaistu iOS 7.1.2 päivitys ei sisällä uusia versioita oheisohjelmista mutta korjaa vaarallisen tietoturvaongelman joka koski sähköpostin liitetiedostoja, nyt liitetiedostot salataan siinä missä viestikin.

Päivitys parantaa myös käyttöjärjestelmän sijaintipalveluita, tarkemmin iBeaconia. Päivitys parantaa myös yhteensopivuutta kolmannen osapuolen lisälaitteiden, kuten viivakoodinlukijoiden kanssa.

Päivitys on saatavilla heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"