keskiviikko 24. syyskuuta 2014

LG päivitti simpukkasarjaansa

LG on julkaissut uuden puhelinmallin sen Wine sarjaan jota viimeksi yhtiö päivitti vuonna 2007. LG Wine Smart on kääntökuorilla sekä näppäimistöllä varustettu Android KitKat älypuhelin.

LG:n flippi -tai simpukkaluuri tuo muistot mieleen vuosien 2000 - 2005 alun simpukkakiihkosta, kyseinen luurimalli on edelleen suosittu Koreassa johon Wine Smart on kohdistettu. Voi olla että LG ei tule julkaisemaan Wine Smart puhelinta muille markkinoille.

Laite vaikuttaa melko omaperäiseltä ratkaisulta ja sitä se tosiaan onkin, Android on saatu puristettua  480 x 320 tarkkuuden 3.5 tuuman näytölle. Puhelinta ei toki ole tarkoitettu niille jotka yleensä haluavat ottaa kaiken hyödyn irti nykyaikaisista käyttöjärjestelmistä mutta jotka kuitenkin tarvitsevat tiettyjä laajempia toiminnallisuuksia.

Puhelimessa on erikoinen toiminto, se osaa lähettää paikkatiedon ennalta valittuihin numeroihin jos puhelinta ei ole käytetty vähään aikaan, tuolloin vastaanottaja voi selvittää onko jotain ikävää mahdollisesti tapahtunut.

Wine Smartissa on fyysinen ja suuri näppäimistö joka sopii erinomaisesti esimerkiksi vanhemmille ihmisille joille Wine Smart on suunniteltukin, mukana on myös painikkeet yleisimmin käytetyille sovelluksille kuten im-ohjelmalle.

Vaikka puhelimessa ei sinällään tarvita kovinkaan tehokkaita sisuksia on LG saanut siihen rutistettua 1.2GHz neliydinprosessorin sekä 1GB keskusmuistia. Akku laitteessa on 1700 mAh joka on vaihdettavissa.

Puhelimeen on saatu myös 8MP takakamera sekä VGA-tason etukamera videopuheluille. Smart Wine tukee myös 4G-verkkoja.

LÄHDE: LG Korea / Android Community

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"