torstai 4. syyskuuta 2014

Microsoft vapauttaa uutuuskonsolinsa Suomen markkinoille

Microsoft antaa jälleenmyyjilleen virallisesti luvan alkaa myymään sen uusinta Xbox konsoliaan perjantaista (05.09.2014) lähtien myös Suomessa.

Aikaisemmin konsolin myymisen aloittamisesta uutisoimme maaliskuussa jolloin yhtiö kertoi tuovansa laitteen myyntiin syyskuussa.

Esimerkiksi Sony julkaisi oman uutukaisensa Playstation 4 konsolin jo viime vuoden marraskuussa jolloin Microsoft jäi siitä auttamattomasti ja melkeinpä anteeksi antamattomasti jälkeen, sillä pitää kuitenkin muistaa että Xbox One julkaistiin maailmanlaajuisesti 22.11.2013.

Esimerkiksi Verkkokauppa on myynyt Xbox One konsolia itse maahantuotuna mutta nyt muutkin jälleenmyyjät pääsevät leikkiin mukaan kun konsolia saa virallista tietä.

Suomessa tullaan tarjoamaan konsolista kahta eri versiota jotka tulevat eroamaan hinnassa noin satasella ja sillä että edullisemmasta versiosta jää uupumaan Kinect -liikesensori.

Kinect versiolle suositushinta on 529€

Jotain pientä konsolin kylkeen:

Mikäli kuuluu ennakkotilanneiden joukkoon saa konsolinsa mukana myös FIFA 15 ja Forza Motorsport 5 urheilupelit, muut saavat tyytyä 14 päivän ilmaiseen Xbox Live Gold kokeilujaksoon.

LÄHDE: Afterdawn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"