maanantai 13. heinäkuuta 2015

Apple tarjoaa ylimääräistä maksuaikaa Kreikkalaisille iCloudin käyttäjille

Apple tarjoaa Kreikkalaisille lisää maksuaikaa iCloudin kuukausimaksuille. Syynä jatkoajalle on Kreikkalaisten pankkitilien käyttörajoitukset jotka estävät kansalaisia käyttämästä tililtään kuin tietyn määrätyn summan kuukauden aikana.

Apple lähestyi Kreikkalaisia iCloudin maksavia asiakkaita sähköpostitse jossa ilmoitetaan yhtiön tarjoavan käyttäjille ylimääräisen kuukauden (30 päivää) maksuaikaa maan taloudellisen kriisin vuoksi. Toimenpiteen ansiosta kansalaiset voivat suunnitella raha-asioitaan hieman helpommin.

iCloudin kuukausimaksut eivät ole kovin suuria mutta pankkitilien käyttörajoituksien vuoksi summat voivat olla ratkaisevia monelle Kreikkalaiselle:

iCloud hinnasto:

20 GB 0,99€
200 GB 3,99€
500 GB 9,99€
1000 GB 19,99€

Helpotuksella halutaan estää yllättäviä tilanteita jolla iCloudiin tallennetut tiedostot saattaisivat lakata toimimasta maksamattoman laskun vuoksi.

Jos kuitenkin asiakkaat eivät kuukauden lisäajalla voi edelleenkään maksaa palvelusta, tulee palvelun ilmaisen levytilan ylittäneistä tiedostoista muokkaamattomia, joten niitä voi edelleen katsoa sekä siirtää paikalliseen muistiin mutta ei muokata pilvipalvelun sisällä.

Kun käyttäjä on siirtänyt tai poistanut tiedostot palvelusta, on hänellä ilmaiskäyttäjän oikeudet ja 5 gigatavua tallennustilaa käytössään.

Yhtiön toiminta vaikuttaa enemmänkin PR-tempulta kuin aidolta auttamiselta, Pilvipalvelun maksullisia käyttäjätilastoja ei ole tarjolla eikä sitä kovinkaan paljon edes hehkuteta joten tuskin Kreikassa on kovinkaan huomattavaa määrää palvelusta maksavia asiakkaita.

LÄHDE: Afterdawn / Apple Insider

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"