keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Huhut: Xbox One konsoliin TV-ohjelmien tallennus?

Xbox One pelikonsoliVerkossa liikkuu varsin mielenkiintoinen huhu jonka mukaan Microsoftin Xbox One konsoliin olisi tulossa TV-kanavien tallennusmahdollisuus, mitään virallista ei vielä ole julkaistu mutta siihen suuntaan ollaan varmasti menossa.

Konsoliin olisi vielä tämän vuoden aikana tulossa sovelluspäivitys joka mahdollistaisi TV-kanavien tallennuksen, tallentavien digiboksien tavoin, tai mahdollisesti kyseessä on TV-kanavien kanssa luotu yhteistyö joka tuo kanavien ohjelmatarjonnan On-Demand periaatteella Xboxin aloitusruutuun. Teknisestä toteutuksesta ei ole vielä mitään tarkkaa tiedossa.

Xboxin TV-integrointi on joka tapauksessa muutoksen kourissa ja Xbox johtajat miettivät tulevaisuuden toteutusta tällä hetkellä, TV-ohjelmat tulevat olemaan osa Xboxia kyllä mutta onko kyse perinteisestä TV:stä jää vielä nähtäväksi.

Microsoft on vahvasti mukana ensikuun alussa pidettävillä Gamescom pelimessuilla, joten voi olla että jo siellä kuullaan asiasta lisää.

Xbox Onen TV-integrointi on toteutettu HDMI-kaapelilla joka tulee vastaanottimesta, kuten digiboksista jonka toimintoja voi hallita Xboxin ohjaimella tai Xbox One kaukosäätimellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"